Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926211





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MIVB past dienstregeling aan tijdens Brussels Summer Festival.
04 augustus 2016
Bedoeling is om Brussel in beweging te brengen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.579.400
Brussel 04 augustus 2016.

Opnieuw strijkt begin augustus het Brussels Summer Festival neer in de hoofdstad met verschillende concerten in hartje Brussel en opnieuw zorgt de MIVB voor het vervoer van en naar het festival. Op 11 en 14 augustus rijdt voor de gelegenheid de metro later voor de concerten op het Paleizenplein.

Het credo van de MIVB is Brussel in beweging brengen en opdat de deelnemers zorgeloos naar de talloze evenementen, die het Brusselse leven laten bruisen, kunnen gaan, verbindt de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij zich eraan. Opnieuw is dat het geval tijdens het Brussels Summer Festival, waarvan de 15de editie plaatsvindt in hartje Brussel van 5 tot 14 augustus. De vier podia waar het festival zich afspeelt -La Madeleine, Paleizenplein, Kunstberg en Le Club- zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer -metro, tram en bus-.

Laatste metro komt later.

Tijdens het weekend kunnen de festivalgangers rekenen op de Noctis-bussen. De MIVB verlengt na de concerten op het Paleizenplein van 11 tot 14 augustus, eveneens de dienstregeling van de metro die in de nabijheid rijdt, met een laatste doorkomst later dan normaal vanuit de stations Park en Troon. Alle informatie over de dienstregelingen van de laatste doorkomsten zijn beschikbaar op de website van de MIVB: mivb.brussels. Op vrijdag en zaterdag kunnen de festivalgangers ook gebruik maken van de Noctis-nachtbussen van de MIVB.

Meer info en tickets : http://bsf.be/

Bron : MIVB

Artikel n° : 07/16-6611
Geplaatst  : 10:02 4/08/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
JVDS


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.