Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926215





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Privacy - Update 1
25 juli 2016
Twee keer de Politie van de BRT op evenveel dagen aan de deur valt wel op. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.572.000
Baal  / Tremelo 25 juli 2016.

--- Update 1
Kwestie van interpretatie.

Er werd door een partij geprotesteerd dat er geen slagen en/of verwondingen waren, maar Morsum Magnificat schreef  ".. er was telkens sprake van .. ", dat lezen is een kwestie van interpreteren. Dat een partij dat tegenspreekt is een aanwijzing, maar geen bewijs dat het niet zo was. Een journalist is niet verplicht om het bewijs van een feit voor te leggen, bepaalde informatie die wordt bevestigd, kan volstaan.

Privézaken.


Morsum Magnificat is niet gespecialiseerd in echtscheidingen, maar wel in andere zaken dat hier -zoals uit bewijs -materiaal- blijkt- duidelijk aan de orde is. Als de politie van de zone BRT -of andere- in beeld komt, wat het geval blijkt te zijn, "kunnen" we daarover nog meer brengen, we denken er over na. Aangezien er hier een -overspelige- persoon bij betrokken is, die actief was in de Tremelose gemeentepolitiek, is het dus ook geen "strikte" privé aangelegenheid en bovendien maakt deze persoon bij Morsum Magnificat de dienst niet uit, "als het tocht staan er altijd twee deuren open"  zei een Vrederechter in een rechtszaak.
--- einde update 1  20:55 29/07/2016

De voorbije dagen diende de politie van de BRT twee keer tussen te komen bij een echtelijke ruzie, er was telkens sprake van slagen en verwondingen. Morsum Magnificat informeerde zich daarover bij de betrokken partij en daar vroeg men om de privacy te respecteren. Als een gemarkeerde politie combi ter plaatse komt, zijn het dan niet -politie- die al de privacy hebben geschonden, kunnen ze voor zoiets niet met een anonieme wagen komen? Wordt de politie niet met gemeenschapsgeld betaald, mag "het volk" dan niet weten waarom de politie moet tussen komen? Hopelijk gebruiken de mensen hun verstand en zorgen er voor dat de flikken niet moeten tussen komen. We hebben in casu verzoek van betrokkenen ingewilligd en brengen er verder geen details over.

Artikel n° : 07/16-6600
Geplaatst  : 9:23 25/07/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


Laatste update ( 29 juli 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.