Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926216





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Eandis moet conformiteit elektrische installatie na herstelling aantonen-MM-258-08
23 juli 2016
Elektrische aftakkingen naar woningen onwettig en levensgevaarlijk. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.559.600
Tremelo 23 juli 2016.

Met ons online artikel van 19 juli 2016 over de gevaarlijke situatie van de elektrische aftakking van de Crew Club in Tremelo werd er door de gebruiker van het gebouw en vervolgens Eandis zeer snel gereageerd, nogal wiedes, Iverlek en Eandis zijn nu vooral in het kader van een aan de gang zijnde rechtszaak bijzonder alert en weten maar al te goed wat er op het spel staat. Als de rechtbank Iverlek en Eandis verplicht om de wet toe te passen, wordt dit zeker een precedent en staat er hen nog wat te wachten. Geen enkele van de aftakkingen naar woningen voldoet aan de wettelijke voorschriften en bij incidenten heeft justitie steeds de ogen gesloten en dan durft men in dit land spreken van scheiding de machten!

Wartelinvoer.

Door de uitgevoerde herstelling heeft Eandis slechts één probleem opgelost en dat is vervat in artikel 209 van het AREI - opgenomen in het KB van 10 maart 1981 -, maar de rest van de gebreken blijven bestaan, vooral de overtreding op artikel 125.02.2 blijft een gigantisch probleem. De vraag die Morsum Magnificat aan Eandis hier stelt is hoe zij de wet rond wartelinvoer zoals beschreven in artikel 201 en 205 van het AREI denken te hebben toegepast. We hebben het dan nog niet gehad over de verbindingen in de messing klemmen van de lasdoos tussen meervoudige aluminium geleiders - de BAXB - en de koperen geleiders van de voedingskabel naar de teller van de maatschappij wat een schandalige beroepsfout betekent! Koper en aluminium zijn metalen van een verschillend potentiaal en dat veroorzaakt corrosie wat met de tijd zeker problemen veroorzaakt.

De taak van de pers.

De Crew Club is een publiek toegankelijke plaats, meer bepaald een discotheek, Iverlek en Eandis moeten, er voor zorgen dat haar installaties voldoen aan de wettelijke voorschriften en dat is hier - en elders - niet het geval. Het is de taak van de pers om dergelijke gevaarlijke situaties aan de kaak te stellen, de klassieke pers zijn dragers van het corrupte systeem en spelen het spel mee, de pers is veel te close met de politiek en justitie en dat is voor de democratie een zeer slechte zaak. De politie die moet worden aanzien als politici in uniform overtreden ten bate van hun broodheren dagelijks hun eigen wetgeving -artikel 15 van de wet op het politieambt-, maar ook hier schiet de klassieke pers te kort, de politie zijn vaak de informanten van de kontlikjournalisten, politie schendt uit persgeilheid maar al te vaak haar beroepsgeheim maar met Morsum Magnificat zijn ze wel op hun hoede.

Vals welzijnsklimaat.

Dat het hier met dit failliet land grondig fout loopt weet "Het Volk" maar al te goed, maar tot zover dat volk zelf van dat systeem misbruik kan blijven maken, blijft het vierkant draaien, maar er zal een einde aan het vals welzijnsklimaat komen, misschien een volksopstand, een staatsgreep of iets dergelijks, België wordt geen politiestaat maar is het al. De politiehervorming is er een zoals de politiek het gewild heeft, het resultaat daarvan zien we aan de criminele stad Brussel waar niemand nog veilig kan toeven, maar de politiezones worden niet één gemaakt -sic-.

MM_252_08_Eandis_Crew_Club.pdf   We vragen Iverlek en Eandis om uitleg over deze herstelling.

Artikel n° : 07/16-6597
Geplaatst  : 10:54 22/07/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 23 juli 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.