Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926217





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Baal : De meneer is een elektricien ?!
22 juli 2016
Werken in nabijheid voedingskabel maatschappij kan niet zómaar.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.558.800
Baal / Tremelo 22 juli 2016.

Leo Roland was 49 jaar en geen elektricien maar hij liet wel het leven door een gevaarlijke en niet conforme elektrische aftakking van de intercommunale IEH waarvan Electrabel meerderheidsparticipant was. In een daaropvolgende rechtszaak, technisch gesteund door de auteur van dit artikel, werd Electrabel in het ongelijk gesteld, maar Leo Roland heeft daar nog weinig aan, hij laat een vrouw en twee kinderen achter. Ook Valère Joris een werknemer van de nv G.Champagne liet in 1999 in Boutersem het leven, Electrabel ontsprong de dans omdat de nv G.Champagne het AREI niet had gerespecteerd.


Infrax in gebreke.

In de Schaluinstraat te Baal, wordt een woning verbouwd waarbij ook de gevel onder handen wordt genomen. Dat is allemaal geen probleem ware het niet, dat de voedingskabel van de DNB Infrax meer dan versleten is en overeenkomstig de wet van 10 maart 1925 Hoofdstuk VI artikel 13, reeds lang had moeten worden vervangen. Maar de schurken van Infrax doen hun job niet en brengen daardoor personen en goederen in gevaar en Justitie beschermt deze malafide distributienetbeheerders. Op 13 juni 2016 plaatste deze redactie een telefonische melding bij Infrax te Lubbeek, maar zelfs dan wordt er niets ondernomen.

Elektricien.

Enkele dagen geleden kwamen we voorbij die werf en waarschuwden een dame die daar rondliep voor de gevaren van het uitvoeren van werken in de nabijheid van dergelijke elektrische leidingen, maar de dame lachte onze raad weg met de reactie "dat is wel een elektricien die dat doet", einde citaat. Aangezien deze zogenaamde elektricien duidelijk niet weet met wat hij bezig is, zal deze redactie een schriftelijke melding plaatsen.


Hier moet volgens artikel 192 en 193 van het AREI de beheerder van deze elektrische energielijn van de werken op de hoogte worden gesteld. Als dat niet gebeurt en er gebeurd een ongeval zal de DNB alle verantwoordelijkheid afwijzen en daar is Infrax heeeeeel goed in! De vermeende elektricien weet blijkbaar niet goed waarmee hij bezig is.

Wordt asap vervolgd.

Artikel n° : 07/16-6596
Geplaatst  : 10:54 22/07/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 25 juli 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.