Brussel weer in rep en roer maar met "draadjes" meet men geen radioactiviteit-Update1 |
20 juli 2016 |
Oost West, thuis best, blijf dus maar beter weg uit Brussel.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.557.500 Baal / Tremelo 19 juli 2016.
--- Update 1 Het woord "Radioactiviteit" uitspreken was onzin!
Police Woman Ilse Van de Keere mocht vandaag weer "haar" verhaal aan de klassieke pers - de dragers van "Het Systeem"- verkondigen. Persgeile Christian de Coninck van de politie te Brussel heeft gisteren vóór de camera's wel degelijk uitgelegd dat de student radioactieve stralingen wilde meten, die uitspraak getuigt van incompetentie. Je moet echt geen ingenieur zijn om te snappen dat hier in deze actie een foutieve conclusie is getrokken en de situatie daardoor onthaard is een nieuw circus in Brussel. De veiligheidsdiensten hebben duidelijk voor kwantiteit gekozen in plaats van kwaliteit. --- einde update 1
Wij bij Morsum Magnificat konden Ilse Van de Keere de police woman na het circus van vandaag in Brussel niet voor commentaar bereiken. De klassieke pers bericht over een student die de boel op stelten heeft gezet omdat deze met loshangende draadjes in opdracht van de UGent de radioactiviteit in een winkelcentrum zou gemeten hebben, maar met draadjes wordt geen radioactiviteit gemeten. Draadjes kunnen hoogstens als antennes fungeren, maar dat is hoogst abnormaal voor de frequenties die voor Wifi worden gebruikt.
Niet ioniserende stralingen.
Morsum Magnificat lacht zich kreupel als we het artikel in de gazet lezen dat een student radioactiviteit aan het meten was, op de koop toe zou dat in opdracht van de UGent zijn gebeurd. Morsum Magnificat verwijst naar de radiowetgeving onder meer vervat in het Besluit van de Vlaamse Regering -BVR- van 19 november 2010, de wet van 30 juli 1979 en de Ordonnantie op de niet ioniserende stralingen van 1 maart 2007 -opsomming niet limitatief -. Het gaat hier over niet ioniserende –stralingen- radiogolven waarvoor het gebruik van draad antennes wel mogelijk is, maar hier voor die frequenties quasi onmogelijk is.Voor het analyseren van WIFI signalen rond de 2,4 HGz zijn er meetsystemen waarop men geen "draadjes" aansluit.
BIPT en FANC.
Wie deze beoordelingsfout over het meten van radioactiviteit met "draadjes" heeft gemaakt, is bij deze redactie niet bekend, maar een blunder van jewelste is het zeker. Waarom heeft "het systeem" geen beroep gedaan op het BIPT of het FANC, deze laatste is geacht iets te weten over radioactieve straling. Het systeem heeft zich vandaag hopeloos belachelijk gemaakt.
Artikel n° : 07/16-6595 Geplaatst : 19:53 20/07/2016
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
|
Laatste update ( 21 juli 2016 )
|