Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926218





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Baal : Elektrische aftakking Crew Club in een mum van tijd opgelapt.
19 juli 2016
Zaakvoerder van Crew Club trommelde zelf EANDIS op, Tremelo volhardt in boosheid.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.556.200
Baal  / Tremelo 19 juli 2016.

Langs de Geetsvondelstrraat te Baal ligt discotheek Crew Club, wat verder vinden we de gemeentelijke loods van Tremelo. Het technisch personeel en niet op zijn minst het hoofd van de technische dienst van Tremelo Rudy Van Der Auwera komt wellicht dagelijks voorbij de Crew Club, maar niemand heeft gezien dat de bevestiging van de elektrische aftakking los hangt en dus gevaarlijk is voor overspanning, kortsluiting brand en elektrocutie. Morsum Magnificat reageert zoals altijd met een melding, hier LS1607001. EANDIS herstelde deels maar onvoldoende, de overtreding op artikel 125.02.2 van het AREI blijft een groot probleem.

Eerst betrokkene.


Morsum Magnificat waarschuwde hier zoals altijd eerst de betrokkene en die reageerde quasi onmiddellijk. Het moet blijken, dat ook EANDIS zeer kort op de bal heeft gespeeld en al vandaag een herstelling uitvoerde door het plaatsen van een verankering voor de BAXB kabel. Maar desondanks voldoet die aftakking nog steeds niet aan de wettelijke voorschriften.

Burgemeester grandioos in de fout.

Reeds in 2003 en later is er voldoende aangetoond dat Tremelo met haar schepen van openbare werken en burgemeester Paul Dams -Open Vld- faalt in diens verplichting. Ook Chris Lievens de vertegenwoordiger die Tremelo detacheert in de vergaderingen van Eandis, doet diens job niet. Tremelo moet aan distributienetbeheerders Infrax en Iverlek de opdracht geven de elektrische aftakkingen naar woningen in conformiteit te brengen met de wet, maar dat gebeurt niet. Tremelo heeft voor een despoot gekozen en het volk van Tremelo moet dan ook de gevolgen daarvan dragen.

Hersteld.


De zaakvoerder van de Crew Club Maxime Roofthooft heeft Morsum Magnificat geïnformeerd over de uitgevoerde herstelling door EANDIS. Nogal wiedes dat EANDIS het niet riskeert van een melding van deze redactie ongemoeid te laten, ze weten maar al te goed dat de netten ondermaats, onwettig en levensgevaarlijk zijn.
 
Artikel n° : 07/16-6594
Geplaatst  : 7:18 19/07/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 19 juli 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.