Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926219





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kunstwerk aan Metrostation Maalbeek wordt vanmorgen ingehuldigd.
19 juli 2016
Voltallige Brusselse regering zal inwijding kunstwerk bijwonen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.555.900
Brussel / Tremelo 19 juli 2016.

Niettegenstaande deze redactie op 22 maart 2016 in het metrostation Maalbeek op het nippertje aan de aanslag is ontsnapt laten wij ons niet van de wijs brengen en zeker niet meeslepen door "het systeem" waarvan een deel deze morgen om negen uur ter plaatse komt om een kunstwerk in te huldigen. Volgens de MIVB zal de voltallige Brusselse regering daarbij aanwezig zijn, Morsum Magnificat zal er niet bij zijn.

Aandeel.

Ondertussen loopt er onder leiding van een persoon die zelf niet zuiver op de graat is, al maanden een onderzoek door een parlementaire onderzoekscommissie. Dat de politieke wil bestaat om de échte verantwoordelijken aan te duiden, gelooft toch geen mens.

Lek.

Gisterenavond was er in Maalbeek een privé-aangelegenheid door familieleden van slachtoffers georganiseerd, bepaalde pers werd daarvan tot groot ongenoegen van de MIVB, geïnformeerd, een indiscreet lek zegt de MIVB. Ondertussen moet de MIVB weten dat Morsum Magnificat niet bij de klassieke perskliek hoort, er zich zelfs van distantieert.

Geen schrik.

Morsum Magnificat heeft haar activiteiten op een laag pitje staan en zal er vandaag in Maalbeek ook niet bij zijn, we hebben immers voor die voltallige Brusselse politieke kliek geen enkele interesse, we zijn de gazet niet en behoren ook niet tot het systeem. Brussel is en blijft gevaarlijk en wie er naartoe gaat loopt risico, dat zullen gewapende militairen niet kunnen wegnemen. Als Morsum Magnificat in Brussel moet zijn, zullen wij er ook met of zonder trein, metro of bus, zonder enige vrees naartoe gaan. Het probleem zit niet bij het openbaar vervoer, maar bij het crapuul dat er ongestoord kan en mag wonen, het probleem zit bij het politiek onzuiver systeem. Morsum Magnificat zal het falend Belgisch systeem tot de laatste snik, op de korrel blijven nemen.        

Artikel n° : 07/16-6593
Geplaatst  : 7:18 19/07/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 19 juli 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.