Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926221





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo zal ondanks het verslag van Mensura, maatregelen niet op lange baan kunnen schuiven.
16 juli 2016
Despoot Dams kreeg over de onveiligheid in gemeentelijke gebouwen al een proces-verbaal.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.554.100
Diest / Leuven  / Tremelo 16 juli 2016.

Naar aanleiding van het psychosociaal onderzoek dat door Mensura in opdracht van Tremelo is uitgevoerd en waarover deze redactie op 4 juli 2016 een online bericht bracht, staan nog individuen te popelen om Mensura en WASO te informeren over de gang van zaken bij de gemeente en het OCMW. Het College van Tremelo draagt een verpletterende verantwoordelijkheid, in bijzonder de Secretaris. Vooral burgemeester Paul Dams -Open Vld- gedraagt zich als een despoot.

Proces-verbaal.

In het kader van het onderzoek dat door het Auditoraat te Leuven wordt gevoerd, is het deze redactie bekend dat burgemeester Dams reeds een proces-verbaal heeft ontvangen. De arbeidsinspectie volgt in opdracht van de Auditeur Hans Baeke de zaken op en ook al voert Dams obstructie, Tremelo zal, als de werken niet worden uitgevoerd, niet ontsnappen aan sancties, het proces-verbaal dat Dams aan zijn broek heeft, is daar een voorbeeld van.

Ongewenst gedrag naar alarmniveau.

Bedrijven zoals Deloitte, Idewe en Mensura, die preventie en welzijn op het werk onderzoeken, onderzoeken welzijnsindicatoren. Door die onderzoeken heeft men een goed zicht op het toepassen van de welzijnswet op de werkvloer. Daaruit blijkt dat Tremelo ten opzichte van de rest in Vlaanderen, wat betreft het ongewenst gedrag op de werkvloer, bijzonder slecht scoort, erger, een alarmerend niveau heeft bereikt.  Zo is een vrouwelijk personeelslid al negen maanden thuis met een burn out. Bij het OCMW vertrekken personeelsleden vroegtijdig. Wie zich niet onderwerpt aan de wil of de grillen van burgemeester Dams, wordt  gepest. Een praktisch voorbeeld daarvan is Marc Liekens die door de pesterijen van Paul Dams zelfs ontslag nam als gemeentearbeider.

Morsum Magnificat.


Toen burgemeester Paul Dams had begrepen dat Morsum Magnificat zich niet aan zijn wil en ondemocratische grillen zou onderwerpen, erger, Morsum Magnificat ernstige tekortkomingen van Paul Dams bij de  bevoegde overheid meldde -waardoor Dams nu ook een PV aan zijn broek heeft-, liet Dams tegen Morsum Magnificat collegebeslissingen uitvaardigen, dat was op 16 september en 26 september 2014. Als Dams dergelijke ondemocratische maatregelen denkt te mogen nemen tegen derden, dan moeten wij ons niet afvragen, hoe hij zich tegenover eigen personeel durft op te stellen. Anderzijds worden gemeentelijke elementen die ernstige strafbare feiten pleegden zoals incest en verhandelen van drugs op het gemeentehuis, in het zadel gehouden of zelfs gepromoot. 


De "valse achterbakse " stijl van burgemeester Paul Dams -Open Vld-, Tremelo verkoos de leider die het verdient -sic-.

Schepen Maes.

De berichten over de gezondheidstoestand van Marie-Louise Maes, alias Wiske Maes, die ons bereiken zijn tegenstrijdig, feit is wel dat er binnen de politieke kringen vooral tussen CD&V en Open Vld wordt getwist,  volgens de CD&V behoort Wiske niet meer tot de Open Vld omdat ze ontslag nam, maar de Open Vld wil het laken naar haar kant trekken.    

Artikel n° : 07/16-6589
Geplaatst  : 9:35 16/07/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 juli 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.