Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926223





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Keerbergen : RO en milieudienst blind voor gevaarlijk illegaal en onnuttig radioactief tuig.
15 juli 2016
Federaal Agentschap Nucleaire Controle werkt samen met malafide bedrijf die illegale tuigen plaatste.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.552.800
Brussel / Damme  / Tremelo 15 juli 2016.

Een poosje geleden ontdekte deze redactie in Keerbergen een radioactieve opvanger voor bliksem van het Franse merk Helita. Dat zijn onnuttige, illegale en gevaarlijke radioactieve tuigen die in België door de firma Heleblitz uit Moerkerke Damme werden ingevoerd, verkocht en geplaatst. Aan een klant te Torhout verzekerde Heleblitz in een geschrift van 4 februari 1981 dat het toestel volledig voldeed aan de gestelde eisen, dat is niets minder dan oplichting. Nog erger, de auteur van dit artikel leverde in 1982 het formeel bewijs dat de Helita toestellen gevaarlijke uitwendige besmetting vertoonden en ongeschikt waren om geïnstalleerd te worden.  

FANC werkt liever met charlatans.

De auteur van dit artikel is er, mede diverse acties onder meer in het programma Terloops -Brt- in april 1985, in geslaagd om in augustus 1985 de onnuttige en gevaarlijke tuigen te laten verbieden. Bewijs werd aan de DBIS geleverd wie de invoerder was van die onnuttige en gevaarlijke tuigen, dat werd aangetoond met een brief van Helita France van 28 juni 1982. Bewijzen werden geleverd dat die tuigen aan de buitenkant afwrijfbaar besmet waren met Americium 241 en Radium 226, dat gebeurde onder meer met een brief van Controlatom van 17 juni 1982. Bewijzen werden geleverd dat Heleblitz een malafide bedrijf was en onvergund dergelijke radioactieve tuigen, oogluikend toegelaten door de DBIS en het FANC, vervoerde, dat werd door de auteur van dit artikel met een document van 7 februari 2003 bewezen.

Heleblitz plaatste illegaal en mag  legaal verwijderen.

Niettegenstaande de firma Helblitz uit Moerkerke Damme in het kader van de invoer, de verspreiding en de plaatsing van de illegale, onnuttige en gevaarlijke radioactieve tuigen van het Franse merk Helita veel op haar geweten heeft en niettegenstaande het KB van 23 februari 1963 honderden keren met de voeten is getreden, blijft het Federaal Agentschap Nucleaire Controle met Heleblitz in zee gaan. Heleblitz mag de illegaal geplaatste tuigen thans legaal verwijderen.


Helita A Pastilles in Keerbergen geplaatst door de firma Telrex uit Antwerpen die de Helita's aankocht bij de verdeler van die illegale tuigen, Heleblitz in Moerkerke Damme. De niets vermoedende nieuwe gedupeerde eigenaar mag niet opdraaien voor de fouten die de -p-overheid DBIS en FANC hebben gemaakt.  

Toevallige bezitter.


Voor de eigenaar van het gebouw in Keerbergen die door de aankoop onwetend in bezit is gekomen van dat Helita tuig, moet het FANC de wet op de weesbronnen inroepen. Indien het FANC dat niet doet, moet de eigenaar de zaak voorleggen aan de rechtbank, deze redactie zal met haar arsenaal aan documenten en bewijs materiaal de eigenaar steunen.

Wordt vervolgd   

Artikel n°  : 07/16-6587
Geplaatst  : 7:41 15/07/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 15 juli 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.