Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926677





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Minister Schauvliege en België met leugens naar de klimaattop.
11 juli 2016
Handhaving van de milieuwetten is niets minder dan een wassen neus.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.549.500
Brussel  / Tremelo 11 juli 2016.

Op 7 juli 2016 werd door LNE een "Event" georganiseerd waarbij allerhande koelinstallaties werden bekeken. Om dat event te kunnen realiseren heeft de overheid alweer beroep moeten doen op de hulp van universiteiten en de private sector en dito bedrijven. Een overheid die niet in staat is om zelf de lakens uit te delen en "het volk" degelijk te informeren kunnen we niet anders dan als incompetent te bestempelen. Dat LNE wegens gebrek aan kennis en middelen, zich reeds nu en zeker later door de privésector zal dienen te laten begeleiden, is door het "Event" voldoende aangetoond.

Geen middelen.

Wat ons tijdens dit event het meest heeft gestoord, is dat LNE de indruk geeft voor sensibilisering en controles van de milieu-inspectie, een tandje te zullen bijsteken, terwijl er bij LNE in de praktijk, blijkbaar vooral sinds de aanstelling van Paul Bernaert, wordt gesnoeid in het aantal milieu-inspecteurs. LNE doet in de praktijk het omgekeerde van wat ze naar het publiek toe communiceren.

Geen alleenstaand feit.

Morsum Magnificat heeft gedurende een periode de handel en wandel van minister Joke Schauvliege -CD&- in de domeinen milieu, geluid, natuur en bos en stookinstallaties gevolgd, helaas gaat Joke Schauvliege in al deze dossiers af als een gieter. De druppel die bij Morsum Magnificat de emmer doet overlopen is het dossier rond Rock Werchter, wat Joke Schauvliege daar presteert is onaanvaardbaar en getuigt van zeer slecht bestuur.

MM_251_05_Klimaattop.pdf

Artikel n°  : 07/16-6583
Geplaatst  : 14:13 10/07/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur



© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.