Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927106





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo:Schepen Marie-Louise Maes met ernstige aandoening opgenomen in ziekenhuis-Update1
22 juni 2016
Gewezen Open-Vld Politica werd tijdens bezoek aan handelszaak  in Tremelo onwel.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.523.100
Tremelo 21 juni 2016.

                             Als de dorpspolitici in Tremelo hun kudde meelopers niet
                      in de weide kunnen houden, moeten ze er schrikdraad rond plaatsen!
                           Morsum Magnificat zal zich in geen geval laten intimideren.


--- Update 1
Doodsbedreigingen door gemeenteambtenaar.


Naar aanleiding van onderstaand artikel en de informatie die deze redactie rond de betrokken publiek persoon Marie-Louise Maes verzameld, werd de auteur van dit artikel deze voormiddag zonder dat daartoe enige aanleiding was op het openbaar domein door een personeelslid van de gemeente Tremelo bedreigd, zelfs de toegang tot het postkantoor belemmerd. Kris I. zei  -we plaatsen het in zijn dialect zoals hij het zegt- : Ik sloag oe dat ge noot niemer rechtstoa, dar zoude van verschiete, mar gij valt me niemer lastig, hedde da ghoord, hedde da ghoord, da's doodeluk hè makker", einde citaat.

Audio en Video.


Belager Kris I. van de sportdienst van Tremelo werd gewaarschuwd dat de bedreigingen geregistreerd werden, maar het mocht niet baten. Het geheel is zowel via audio als video digitaal geregistreerd. De dashcam is gemeld bij de CPBL.

Hulp.

Tijdens de bedreiging omstreeks 11:35u passeerde Karen L, die Kris I. kwam bijstaan, Karen beging vooreerst al een zware verkeersovertreding, ze riep, brulde en uitte allerlei bedreigingen, wij zouden over haar familielid Marie-Louise Maes niets meer mogen schrijven. Morsum Magnificat heeft alle bewijsmateriaal en zal passend reageren.


Kris I, met gebalde vuist " ik sla u dat ge niet meer rechtstaat". Noch Kris, noch Karen zijn in staat om fatsoenlijk Nederlands te praten -sic-.


Karen L, reed pardoes op de verhoogde berm en begaat zware overtredingen om Kris I, in zijn agressie tegen Morsum Magnificat bij te staan. Karen zei onder ander " hebt ge uw camera niet aanstaan, dan is dat spijtig voor u. Spijtig voor haar, dat de camera wel in werking was.

In de gazetten, de "grote" man "Jan?"

Hieronder maken we de link naar enkele artikels waar Kris I, stoer in de gazetten wordt opgevoerd, de man beseft niet dat hij de speelbal is van de journalisten in kwestie.

2 mar  11      http://www.nieuwsblad.be/cnt/sh370m41

30 apr 15      http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150429_01656196

19 mei 11     http://www.nieuwsblad.be/cnt/blcju_20110518_001


Verdronken.


Misschien zal Tremelo ooit nog wel eens uitleg moeten geven over een relatief jonge geoefende zwemmer die in het zwembad van Tremelo verdronk, dat in aanwezigheid van twee redders -namen van slachtoffer en redder bij deze redactie bekend-. De zaak werd stil gehouden of in de doofpot gestopt?

Meer volgt.
--- einde update 1 14:48 22/06/2016

De Tremelose politica die begin januari 2016 in aanvaring kwam met burgemeester Paul Dams -Open Vld- uit de partij stapte en sindsdien zetelde als onafhankelijke in de gemeenteraad, is ernstig ziek. De druppel die de emmer in de strijd met Dams deed overlopen, was de aanstelling van Elynnn Van Uffel als waarnemend burgemeester, terwijl die taak Marie-Louise Maes toekwam. Enkele weken geleden, meer bepaald op 3 juni 2016, hadden we opgevangen dat Wiske naar de CD&V zou overstappen, maar dat klopte niet vertelde ze aan deze redactie.

Met spoed opgenomen.


Gisteren, maandag 20 juni moet Marie-Louise Maes in een handelszaak te Tremelo onwel geworden zijn, de bijgeroepen hulpdienst zou geruime tijd rond haar toestand druk doende zijn geweest, uiteindelijk is ze met een ernstige aandoening afgevoerd naar het ziekenhuis te Leuven. Aangezien we latere berichten niet hebben kunnen checken, gaan wij het hier voorlopig bij laten.

Meer volgt   

Artikel n° : 06/16-6561
Geplaatst  : 23:32 21/06/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur 

Laatste update ( 22 juni 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.