Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926235





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brussel Centraal : Andere onveiligheid waarvoor de NMBS, Infrabel en Securail de ogen sluit..
19 juni 2016
Morsum Magnificat werd ongepast en brutaal bedreigd met afname van fototoestel.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.526.300
Brussel / Tremelo 19 juni 2016.

Over de veiligheid heeft de -p-overheid de mond vol, maar voor de wet op de arbeidsveiligheid worden de ogen massaal gesloten. We geven u andermaal daarvan een voorbeeld. Op 16 juni 2016 om 13:21u willen we de trein nemen, de toegang voor spoor 3 was versperd omdat een aannemer in de armaturen boven de trappen verlichtingslampen diende te vervangen en / of beschermkappen te kuisen. Een werknemer van de bende van de NMBS stond er bij en keek er naar, dat was nodig om toe te kijken, dat "Het Volk" niet tegen de werfafbakening zou lopen.


Bedreiging.

Morsum Magnificat plaatste over de onveilige situatie aan de "toezichthouder" van de NMBS een opmerking, meteen werden wij bedreigd. De man aan zijn manier van spreken, duidelijk uit de streek van Sint Niklaas zou Securail oproepen om onze "telefon" te laten nemen! De toezichthouder van de NMBS ziet blijkbaar het verschil tussen een "telefon" en een Canon fototoestel niet waarmee onderstaande foto werd genomen.

Veiligheid.

Als zoals hier in publiek toegankelijke ruimten -al zijn die eigendom van de NMBS of Infrabel- personen en goederen wegens het niet respecteren van de veiligheid in gevaar worden gebracht, zal men ons niet kunnen beletten daarvan het bewijs te leveren. De NMBS moet als opdrachtgever toezien op de toepassing van de veiligheid. Wij hebben dat incident aan de woordvoerder van Infrabel gemeld, tenslotte is de -stakersbende- van de NMBS een klant van Infrabel en moet deze haar klant terecht wijzen en niet op de pianist schieten. Ook Securail moet haar job veel beter doen in plaats van show te verkopen.


Hier lapt Fabricom nog maar eens de veiligheid aan haar laars, deze stelling die opgesteld staat op de trappen naar het perron, moet met een leuning van 1,20m worden uitgerust en dat is niet het geval.  

Artikel n° : 06/16-6560
Geplaatst  : 14:25 19/06/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

  
Laatste update ( 19 juni 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.