Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926241





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo OCMW : Morsum Magnificat sprak met Audit Vlaanderen.
14 juni 2016
Bedreigingen aan het adres van Morsum Magnificat hebben altijd een averechts effect.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.521.100
Brussel  / Tremelo 14 juni 2016.

Na de OCMW Raad van 26 april 2016 kreeg Morsum Magnificat na de open zitting, twee begeleiders mee -via de lift- naar buiten, dat was Guilliaume Claes, alias Jommeke en Leo Van Win wiens dochter wegens het verhandelen van drugs een paar weken op verlof mocht in de gevangenis van Vorst en nadien gewoon terug in het zadel werd gezet. Het is ook raadslid Leo Van Wim die vindt dat elf asielzoekers in Tremelo er elf te veel zijn. Meneer Van Win is ook van oordeel dat dringende steun bij het OCMW van Tremelo moet worden afgeschaft.
 

De kop inslaan.

Morsum Magnificat is van oordeel dat er bij het OCMW een en ander verkeerd loopt waardoor belastinggeld niet correct wordt gebruikt. In de lift, onderweg naar buiten, laat Morsum Magnificat zich tegen Jommeke ontvallen dat wat Morsum Magnificat betreft, Audit Vlaanderen zeker mag afstappen bij het OCMW van Tremelo. Leo Van Win zei daarop tegen Jommeke : "zo'n mannen moest men de kop inslaan". Uiteraard kan het bewijs daarvan geleverd worden.

Audit Vlaanderen.

In het kader van het algemeen belang en die feitelijke bedreigingen, sprak Morsum Magnificat op 8 juni 2016 met Audit Vlaanderen. Over de inhoud van het twee uur durend onderhoud met twee ambtenaren willen we hier niets kwijt. Er werd wel bewijsmateriaal overhandigd en de hoop uitgedrukt dat het OCMW van Tremelo door de diensten van Audit Vlaanderen zou worden doorgelicht.

Niets te verbergen.

Morsum Magnificat laat aan "Het Volk" van Tremelo dat de slippen van het wanbeleid draagt, nogmaals weten dat wij niets te verbergen hebben en dat op elke bedreiging passend gereageerd zal worden en bij contacten, of wanneer wij ons op het openbaar domein verplaatsen, er digitaal geregistreerd wordt en de bij de privacycommissie aangegeven dashcam ingeschakeld is. Morsum Magnificat anticipeert daarmee tegen valse en lasterlijke aangiften zoals deze van lafaard Bert Mattheus.

Artikel n° : 06/16-6551
Geplaatst  : 11:20 14/06/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 14 juni 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.