Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931827





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Tremelo betaalde leefloon en herstellingskosten van luxe auto aan prostitué
07 juni 2016
Morsum Magnificat zou te veel aangetekende brieven sturen om mistoestanden aan te kaarten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.514.500
Tremelo 07 juni 2016.

In een rechtszaak tegen het OCMW van Tremelo werden door het advocatenkantoor van Carl Devlies die door het OCMW van Tremelo onder de arm werd genomen, uitspraken gedaan die kant noch wal raken. De uitspraak van OCMW voorzitter Jan Van Herck -CD&V- die alleen maar zal betalen als de Rechter het oplegt, was voor meester Goethuys -het hulpje van Carl Devlies- niet relevant. Morsum Magnificat werd ook op de korrel genomen omdat zij te veel kosten zou maken om aangetekende brieven te verzenden om mistoestanden aan te kaarten. Het OCMW voert sociale onderzoeken à la tête du client en deinst niet terug voor intimidatie.

Prostitué.

Om aan te tonen dat er bij het OCMW van Tremelo wel degelijk sprake is van willekeur, ergo discriminatie, werd aangetoond dat het OCMW -buiten leefloon- de herstellingskosten van de luxe auto van een prostitué betaalde! De prostitué die, om haar zaak te bespreken, meerdere keren bij Jan Van Herck op "audiëntie" mocht. Op vragen die Morsum Magnificat daarover aan Jan Van Herck stelde, werd niet gereageerd.

Laster door wie?

De advocaat van het OCMW aanziet de verwijzingen naar de uitspraken van Jan Van Herck in haar besluiten als laster, daarom diende Morsum Magnificat die uitspraak publiek te maken, het is dus de advocaat Goethuys van het OCMW die belastert.

Meer aangetekende brieven.

Morsum Magnificat zal naar aanleiding van de zitting bij de arbeidsrechtbank, opnieuw met nog meer bewijs materiaal, aangetekende brieven sturen, ook naar Audit Vlaanderen, dat is niet alleen ons recht, maar zelfs onze plicht. Het OCMW van Tremelo moet dringend worden doorgelicht, Morsum Magnificat heeft niets te verbergen en werd regelmatig door de mangel gehaald.

Artikel n° : 06/16-6541
Geplaatst  : 9:09 7/06/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur


Laatste update ( 07 juni 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.