Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926245





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo vergeet een andere kampioen die meer ritten won dan Nys, Niels en De Weert samen.
27 mei 2016
Waarom is groot kampioen Ben Van Itterbeek nu in de vergeethoek terecht gekomen? Tremelo 27 mei 2016.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat 3.503.600

Het beleid in Tremelo is minstens vijftig jaar blijven stilstaan en zoals dat in de zestiger jaren van vorige eeuw schering en inslag was, gestoeld op vriendjespolitiek, hand- en spandiensten waardoor de burgemeester een entourage heeft opgebouwd die mekaar de hand boven het hoofd houdt. Wie geen zin heeft de handlangersclub van burgemeester Paul Dams -Open Vld- te vervoegen, of geen openlijke steun betuigt, is de vijand. Wie het riskeert om te protesteren wordt, zoals deze redactie, overal uitgesloten. Dictatuur bestaat in Tremelo wel degelijk.


Ben Van Itterbeek.


Volgens informatie heeft Ben Van Itterbeek, een inwoner uit Tremelo, maar liefst 420 koersen gewonnen, dat zou veel meer zijn dan het trio Sven Nys, Niels Albert en Kevin De Weert samen ooit heeft gewonnen. Of het Ben Van Itterbeek dwars zit dat Sven Nys en Niels Albert wel en hij geen ereburger van Tremelo wordt, is een vraag die we ons met die wetenschap niet moeten stellen. Is het water tussen Dams en Van Itterbeek dan ook diep?

Dorpelingen.

De feestneuzen in Tremelo -zijn er andere?- organiseren na de doorgang van de Baloise toer een "dorpelingen koers" waaraan Sven Nys en Niels Albert zouden deelnemen, "maar" zegt men, om te mogen deelnemen aan een dorpelingenkoers, moet men minstens vijf jaar gestopt zijn met de professionele carrière, voor Niels Albert en Sven Nys is dat niet het geval, zij mogen aan die koers volgens onze bronnen in feite dus niet deelnemen, maar in Tremelo hebben ze hun eigen regeltjes. Wie voor de dorpelingenkoers op het podium zal staan, valt nog af te wachten.

Wordt vervolgd  
                                                                                                                  
Artikel n° : 05/16-6528
Geplaatst  : 11:03 27/05/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

 
Laatste update ( 27 mei 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.