Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926248





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Rechter uit Betekom ook opgescheept met niet conforme elektrische aftakking.
24 mei 2016
Justitie moet de ogen openen en de verdelers van elektriciteit passend aanpakken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.501.000
Betekom / Tremelo 24 mei 2016.

Morsum Magnificat gaat verder met het bloot leggen van de onwettige en gevaarlijke elektrische aftakkingen naar woningen die met de regelmaat van een klok oorzaak zijn van grote lichamelijke en materiële schade, brand door kortsluiting. Door het groot onderzoek die Morsum Magnificat in 2001 en 2003 over meer dan honderd gemeenten voerde, werd een KB uitgevaardigd, maar de verdelers en distributienetbeheerders en haar verzekeraars, lappen de wetten aan hun laars.

Rechter.

Toeval of niet, maar de elektrische aftakking van een Rechter die momenteel de rechtszaak waarbij Iverlek en Eandis betrokken zijn, behandeld, zit ook met een niet conforme elektrische aftakking van distributienetbeheerder Infrax opgescheept. Het gaat hier wel om een aftakking die van het luchtnet is afgetakt en via een ondergronds tracé naar de meter bij de klant gaat. De wijze waarop deze elektrische aansluiting is gerealiseerd, kan helemaal niet door de beugel.

Diverse inbreuken.

Niettegenstaande het een deels ondergrondse aftakking is, kunnen wij op het zichtbare gedeelte al een zestal opmerkingen formuleren die strijdig zijn met het AREI. Een verdeelkap - ook Wiska kop genoemd - die stuk is, zorgt voor waterinsijpeling en dat is nefast voor de isolatiewaarde zoals bepaald in artikel 20 van het AREI.


Dit is de verdeelkop waar en stuk van de kap ontbreekt, ook de klem om de verdeelkop te bevestigen is er niet, dat is strijdig met artikel 5 van het AREI

Melding.

Zoals altijd, wordt de betrokken bewoner van het pand geďnformeerd, ook al is dat een Rechter van de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, alleen wordt het adres voor publicatie afgestopt. In feite moet dat niet omdat een benoemd Rechter door iedereen kan getraceerd worden, diens foto is zelfs op het internet te zien. Met  document J1605003 tonen wij andermaal aan dat de distributienetbeheerders feitelijke criminelen zijn die personen en goederen in gevaar brengen. Andermaal verwijzen wij iedereen een kijkje te gaan nemen naar onze kortsluitproeven die in 2001 te Begijnendijk werden uitgevoerd.  

Wordt nog vervolgd.

Artikel n° : 05/16-6522
Geplaatst  : 20:59 24/05/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur 
Laatste update ( 25 mei 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.