Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931832





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Tremelo moet over veiligheid in de les bij Bekkevoort.
04 mei 2016
Veiligheid bij werken op hoogten door Bekkevoort wel gerespecteerd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.479.500
Bekkevoort / Tremelo 03 mei 2016.

In oktober 2014 sprak deze redactie in het kader van het algemeen belang en de veiligheid de Secretaris van het OCMW van Tremelo aan over de onveiligheid van het OCMW gebouw, maar de Secretaris vindt dat wij op alles schieten wat beweegt. De hardleerse leiders van het OCMW van Tremelo hebben zichzelf en zelfs Interleuven nu op een niet al te positieve manier in de kijker gezet. Wegens de eigenwijsheid van de Secretaris en Master in de criminologie, heeft Morsum Magnificat niet geaarzeld om na een moeilijk telefoongesprek met de Secretaris in het kader van de veiligheid van goederen en personen, de nodige stappen te zetten, dat is trouwens de taak van de pers.

Eigenwijs tot en met.

Zelfs wanneer de Arbeidsinspectie bij het OCMW op bezoek kwam en het OCMW van Tremelo op 14 augustus 2014 schriftelijke instructies kreeg, wilde de Secretaris diens eigenwijsheid nog doordrukken, zelfs denken dat WASO niet de juiste wet zou hebben toegepast, het ging over de toepassing van de wet op arbeidsplaatsen van 10 oktober 2012. Tijdens de open zitting van de OCMW Raad van 26 april 2016 kwam de aap het mauw en diende de Voorzitter -Jan Van Herck CD&V- aan de aandachtige toehoorders tekst en uitleg te geven wat hun nu overkomen is : "de wet moet worden toegepast".

Loodzwaar dossier.


Voor het wanbeleid in Tremelo is ondertussen wel doorgedrongen dat zij de opmerkingen die in het verslag van Interleuven rondgang PBW 2014 stuk voor stuk zullen moeten oplossen, de affaire van het OCMW staat daar zelfs buiten, immers ook Interleuven heeft over dat gebouw in haar rondgang ook wijselijk gezwegen, Interleuven heeft in dit dossierke ook haar gezicht verloren. Wij zouden het zeer vreemd vinden, dat het Leuvense Auditoraat al die onveilige situaties blauw, blauw zou laten.

Bekkevoort.

Op dinsdag 3 mei 2016 was Morsum Magnificat in Bekkevoort van de partij tijdens een persmoment in het kader van het klimaatplan. Daar werd het door Bekkevoort gerealiseerde BEN-gebouw -terecht- in de kijker gezet. Bekkevoort heeft, voor als zij in op de daktuin moeten werken, wel degelijk bevestigingen voorzien om de leeflijnen van PBM te bevestigen, proficiat Bekkevoort, zó moet het en zoveel kost dat in het kader van dat gebouw niet.

 
Dit is de bevestiging voor PBM -leeflijn- bevestigd aan een harnas, ze is bovendien vrij discreet opgesteld. Gedeputeerde T. Roefs dacht zelfs dat het om een verlichting te doen was, Groenen -politici- zijn duidelijk niet technisch onderlegd.

Artikel n° : 05/16-6497
Geplaatst  : 20:13 3/05/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 09 mei 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.