Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926257





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Rotselaar : Rist politieverordeningen goedgekeurd maar Werchter heeft nog geen vergunning.
26 april 2016
Rock Werchter nu met kookeilandjes, veel politie, security en hopen camera's.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.469.600
Rotselaar / Tremelo 26 april 2016.

Tijdens de gemeenteraad van Rotselaar werden in één ruk een twintigtal politieverordeningen die betrekking hebben op Werchter zonder verpinken goedgekeurd. Toch heeft Live Nation Festivals nog steeds geen vergunning bekomen. Hier wordt andermaal de betekenis aangetoond van de Bestendige Deputatie van de Provincie Vlaams Brabant, vergunning of niet, het gaat allemaal door.

Kookeilandjes.


Vorige jaar was er een ongeval met een gasflesje van een kooktoestelletje, nu mogen de kampeerders geen gasflesjes meer meebrengen en moeten de campinguitbaters "kookeilandjes" voorzien die door de brandweer dienen goedgekeurd. Misschien komt het FAVV ook wel kijken of het kookgerief en de bereiding van de gerechten ook volgens de regels van de voedselinspectie verloopt?

Hopen camera's

Dit jaar zal Werchter uitpuilen van beveiligingscamera's, elke campinguitbater moet er minstens twee voorzien, hopen privébewakers en politie worden ingeschakeld. De politie, die met gemeenschapsgeld wordt betaald, wordt hier voor Live Nation Festivals, dat schandalig veel winst boekt, ingeschakeld. Heeft de politie dan geen andere prioriteiten?

Grond opgehoogd.

Voor de ophoping van de grond voor een stuk land dat geannexeerd werd, was er geen vergunning, evenmin voor de hekwerken die langs het Tarweland werden neergepoot. Over het geschikt maken van de percelen grond die eigendom zijn van de Provincie langs de Jennnekensstraat in Holsbeek, zijn er ook meer vragen dan antwoorden. Daar is na een artikel van Morsum Magnificat tenminste de milieudienst en de wijkagent van Holsbeek al poolshoogte komen nemen. Maar de rottigheid en het verneuken van milieu en natuur door Live Nation Festivals gaat onverminderd door.  

Meer volgt

Artikel n° : 04/16-6488
Geplaatst  : 8:34 26/04/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteu
Laatste update ( 26 april 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.