Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926262





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Baal : Informatieavond over diabetes was verkapte ledenwerving CM en Liga-Update1
22 april 2016
Hoop waardevolle en nuttige informatie over de ziekte werd verzwegen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.464.800
Baal / Tremelo 22 april 2016.

--- Diabetes Liga.
Verlieslatend.

Morsum Magnificat staaft haar zienswijze dat het over verkapte ledenwerving gaat, dat is nogal wiedes, de Diabetes Liga boekte vanaf 2006 tot en met 2014, 394.732 euro verlies, er moeten dus nog veel nieuwe leden bijkomen en vandaar dat ook de mogelijkheid om voor de armen een gratis abonnement toe te kennen, bewust wordt verzwegen.
--- einde update1 11:51 22/04/2016

Donderdagavond werd er om acht uur door de Christelijke Mutualiteiten, Ziekenzorg en de Diabetes Liga een gratis infoavond over diabetes op het getouw gezet. Als diabeet type II en dus sinds 1996 ervaringsdeskundige, is de hoofdredacteur van Morsum Magnificat voor dit evenement in de parochiezaal te Baal poolshoogte gaan nemen. Morsum Magnificat heeft gedurende een lange periode de activiteiten van de Artevelde Hogeschool gevolgd, ook diverse persmomenten in de Hogeschool zelf en in het ICC te Gent. Wij hadden ook de eer om met Dokter Frank Nobels van de bekende Onze Lieve Vrouwkliniek te Aalst en grondlegger van het zorgtraject, tijdens conferenties van gedachten te wisselen. Ook andere deskundigen uit de wereld van de diabeten waren onderwerp van gewaardeerde artikels van deze redactie. We kunnen met de nodige kennis van zaken en ervaring over de ziekte spreken en schrijven.

Ledenwerving.

Met alle respect voor spreker Mieke Kestens, kunnen wij ons niet van de indruk ontdoen dat de avond is opgezet als een verkapte ledenwerving voor de CM en de Diabetes Liga. De aanwezigen zijn van heel veel nuttige informatie verstoken gebleven. De persoonlijke informatie, verhaaltjes en ervaringen van spreker, hadden plaats kunnen maken voor andere informatie zoals het zorgtraject, etc.

Gratis lid.

De Diabetes Liga heeft eveneens verzwegen dat wie in armoede leeft -3% van de gezinnen in Baal/Tremelo- geen 30 euro lidgeld aan de Liga moet betalen, maar gratis lid kan worden. Dat de Liga dat verzwegen heeft, zegt veel over de Diabetes Liga die op allerlei manieren probeert te verdienen aan haar leden. Morsum Magnificat heeft daar in het verleden al vragen over gesteld, het betreft de verkoop van strips en toestellen voor het meten van de bloedsuiker.

Artikel n° : 04/16-6479
Geplaatst  : 10:15 22/04/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur  
Laatste update ( 22 april 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.