Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926263





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Werchter Park : Compensatie bomen kappen zorgt elders voor milieuvervuiling.
15 april 2016
Het ganse systeem dat Rock Werchter in stand houdt, heeft boter op het hoofd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.456.400
Leuven  / Tremelo 15 april 2016.

Of de klasse I vergunning nu al dan niet wordt toegekend, is duidelijk bijzaak, Rock Werchter zal toch doorgaan, de voorbereidende werken zijn zelfs al twee weken aan de gang. Erger nog, er werd weer een terrein geannexeerd en zonder vergunning opgehoogd. Het "hand- en spandienstenbeleid" in Rotselaar legt de milieuverneukers van Live Nation Festivals NV, Altsien vzw en Werchter Park bvba geen strobreed in de weg. Rotselaar maakt zich schuldig aan het in stand houden van bouw- en milieumisdrijven. De rangen van "het systeem" sluiten zich, de zakken worden gevuld en de ogen en oren, ook voor de geluidsoverlast, blijven gesloten. Boosdoener van het geheel is de Rotselaarse burgemeester en broodrover Dirk Claes -CD&V- die in feite uit het gratis bezorgen van tickets stemmen kocht.

Vervuiling in Holsbeek.

Wegens de compensatie voor het kappen van de bomen langs de Provinciebaan, diende een ongeoorloofde inname van een terrein van de Provincie aan de Jennekensstraat ongedaan te worden gemaakt. Maar de rotzooi afkomstig van De Groene uit Aarschot en die door hem daar werd verwijderd, is nu op een stuk land dat eigendom is van een Barones terecht gekomen. Op dat perceel aan het einde van de Jennekensstraat, ligt nu over honderden vierkante meters gesluikstort materiaal en duizenden plastic zakken gevuld met het substraat Perlite, er staan ook transportbanden, er liggen autobanden en allerlei ander spul dat daar niet thuis hoort.


Dit is slechts een deeltje van de niet vergunde activiteiten op andermans domein.

Actie.

Nu de milieudienst van Holsbeek op de hoogte is gebracht, heeft de politie reeds poolshoogte genomen en zal de eigenaar van het terrein worden aangesproken. Het is ongelooflijk dat niemand heeft gezien wat daar allemaal werd neergepoot, Morsum Magnificat heeft dat in het kader van haar onderzoek naar de handel en wandel van Live Nation Festivals binnen de kortste keren ontdekt maar wat baten kaars en bril als de uil niet zien en wil.

MM_E_249_04_Compensatie_Werchter.pdf

Artikel n° : 04/16-6469
Geplaatst  : 14:28 15/04/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 21 april 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.