Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926266





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Werking van de instellingen en de Staat: Gelooft u de verhalen van de politici nog?
30 maart 2016
Minister Geens is een gewezen advocaat en een super geslepen Vos.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.437.500
Brussel / Tremelo 29 maart 2016.

Niettegenstaande het formeel bewijs is geleverd dat de auteurs van de aanslagen in Parijs en recent te Brussel, vanuit Brussel opereerden en de aanslagen van daaruit op het getouw werden werd gezet en uitgevoerd, durft minister Koen Geens nog van leer trekken tegen het pessimisme. Minister Geens als advocaat en mede oprichter van het advocatenkantoor Eubelius, beseft blijkbaar dat er in Parijs en Brussel 163 mensen werden gedood door terroristen die in België woonden in het Brussels Gewest, een Gewest waarop al jaren kritiek wordt geuit wegens de bescherming van Moslims, vooral in Molenbeek met burgemeester Philippe Moureaux.

FBI en Nederland.

Opnieuw komt België Internationaal in opspraak in verband met de gekende terroristen en de recente aanslagen. Het Nederlandse NRC heeft daarover vandaag 29 maart tekst en uitleg gegeven. Het werd door Ter Zake overgenomen. De federale politie zou -alweer- niet op de hoogte zijn geweest.  

Incompetentie.


In de domeinen waar deze redactie wegens bewezen knowhow, haar nek kan uitsteken en dat al jaren met alle gevolgen van dien, ook doet, hebben wij reeds in 1987 en later herhaaldelijk bewezen dat incompetentie en erger het Belgisch systeem beheerst. Dat de Belgische politici grotendeels uit advocaten bestaan, is zeker geen goede zaak. Advocaten zijn beroepsleugenaars en zakkenvullers die criminelen tegen grof geld verdedigen en bepleiten als doetjes, als het maar genoeg opbrengt.

Kabinet Geens : schandelijk profitariaat.

Een staaltje van hoe het kabinet van Koen Geens werkt, tonen we met dit voorbeeld aan. Na een optreden van de minister tijdens de studiedag over de "Bescherming van rechtstaat inzake terreur", vroeg een kabinetsmedewerker van de minister aan Morsum Magnificat gratis foto's! Toen daarop werd gereageerd dat het hoe dan ook niet gratis was, hoefde het niet meer! We tonen hier nogmaals aan hoe de ministers gewend zijn om met de -klassieke- pers om te gaan. Hier gaat het om een schandelijk profitariaat van de minister van justitie.

Artikel n° : 03/16-6439
Geplaatst  : 8:45 30/03/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck – Hoofdredacteur

Laatste update ( 30 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.