Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927074





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Morsum Magnificat steunt de actie "Witte roos voor slachtoffers aanslagen"-Update1
26 maart 2016
Actie van Juste une Fleur stelt gratis witte roos met persoonlijke bericht ter beschikking.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.434.200
Tremelo 26 maart 2016.

--- Update 1
Tremelo ten voeten uit.

We hadden de bedoeling om het artikel MM-E-248-13 over het neerleggen van de bloemen te Brussel uit te breiden, maar de informatie die Diana daarover kwijt wilde, was enkel dat het vandaag tussen twee en drie uur zou plaats vinden aan het metrostation Maalbeek. Bij de persdienst van de MIVB was over een dergelijke ruimte niets geweten. Diana Dosseray had via Facebook wel laten weten dat het ondanks de perikelen met de tent, toch zou doorgaan, maar wederom geen verdere details. Het artikel dat wij online plaatsten kreeg op de website van Morsum Magnificat al vrij snel 160 specifieke bezoekers, we weten dat die grotendeels uit Tremelo komen, toch niet slecht, uiteraard een "bedankje" moeten we niet verwachten. We weten ook, dat personen die zijn langs gekomen om een boodschap aan een roos te hangen, dat via het artikel in Morsum Magnificat hebben vernomen.

Radio2

We hoorden dat Diana aan Radio2 nog andere details bekend maakte die ze voor Morsum Magnificat verzwegen heeft, onder meer dat het over een ontwerp gaat met duizend witte rozen geplaatst in een hart, ook dat heeft ze voor Morsum Magnificat verzwegen. Gezien de bar slechte ervaringen met Tremelo kunnen wij ons niet van de indruk ontdoen dat deze informatie bewust achtergehouden is. Op Radio2 werd dat pas duidelijk. Er was blijkbaar ook nog andere persaandacht voor Diana.

Commercieel.

Het feit dat Diana Dosseray niet zou geweten hebben dat ze met die actie in de gazet is gekomen, klinkt uiteraard ongeloofwaardig. Ook bij de start van Juste une Fleur kreeg Diana van dezelfde journalist van de gazet al een publicitair artikel. De publiciteit in de klassieke pers zal de bloemenzaak zeker welgekomen zijn.

Tent in de frut.

Via Facebook laat Diana weten dat haar tent door de weersomstandigheden voor de deur in de "Frut" ligt! We werden toch allemaal door weervrouw Sabine gewaarschuwd dat er een ferme storm op komst was. Echter, Diana heeft daar onvoldoende aandacht aan geschonken, de partytent werd omver geblazen. Waar Diana ook niet bij stil staat is het feit dat haar commerciële activiteiten uitbreiden naar het openbaar domein en die tent daar wel eens gevaarlijk kon zijn voor gebruikers van dat openbaar domein. 
--- einde update 1 19:47 28/03/2016

Diana Dosseray van de bloemenzaak Just une Fleur in Tremelo, voert in eigen persoon een actie ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aanslagen in Brussel. Iedereen krijgt gratis een witte roos om er een handgeschreven berichtje aan te bevestigen. Maandag 28 maart 2016 worden alle rozen verzameld om op de gedenkplaats aan het Metrostation van Maalbeek neer te leggen. Bij de MIVB is men echter niet op de hoogte van een ruimte die als gedenkplaats werd voorbehouden.



Juste une Fleur met de ingerichte ruimte voor deze actie waarbij wel een deel van het openbaar domein als verlengstuk van de handelsruimte wordt gebruikt en op de koop toe de tent omwaaide ...


Dit is de boodschap die bij de witte roos is gevoegd. Ik was immers op 22 maart in de Metro van Brussel Centraal om 08:55u gestapt en ben vier minuten vóór de aanslag met de Metro in Maelbeek voorbij gekomen. Om 09:07u ben ik in Shumann uitgestapt. Ik heb geluk gehad.
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur


MM_E_248_13_Tremelo_Witte_Roos.pdf

Artikel n° : 03/16-6437
Geplaatst  : 15:20 26/03/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck – Hoofdredacteur
Laatste update ( 28 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.