Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926270





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie Tremelo kreeg informatie over verdachte feiten maar ze hadden geen tijd.
24 maart 2016
Drie verschillende burgers kregen bij dezelfde vragen dezelfde antwoorden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.431.500
Tremelo 24 maart 2016.

In de omgeving van het voetbalveld van KV Tremelo is het blijkbaar, zacht uitgedrukt, niet erg koosjer, er komen daar 's avonds gasten die wij "Johnny's" noemen zegt een bron aan deze redactie. Over de schietpartij op de verkeersborden zijn onze bronnen formeel dat het harde knallen waren. Ook over de melding en vragen aan de politie van de PZ BRT over een auto die maanden onbeheerd op de parking van het voetbalveld stond, zijn onze drie verschillende bronnen formeel "de politie zegde geen tijd te hebben".


Inbraak en brand.

Einde januari 2014 was er op verschillende plaatsen brand gesticht in de gebouwen van voetbalclub KV Tremelo. Begin januari 2015 waren er op de parking aan het voetbalveld twee branden, onder meer de afvalcontainer die in brand is gestoken. Ook begin 2015 werden de verkeer- en andere toeristische borden met groot kaliber beschoten. Voor al die voorvallen zijn er geen daders gevat. Misschien was er in de auto die daar lange periode geparkeerd werd, wel een camera gemonteerd? We hebben dat vermoeden omdat de politie klachten daarover tot drie keer toe als "geen tijd" bestempelde. Het plaatsen van een camera op het openbaar domein is vergunningsplichtig en deze observatie diende misschien wel stil gehouden te worden, dat is maar een denkpiste van Morsum Magnificat.

Oppassen met de meldingen.

Met de terreuraanslagen wordt nu door de minister van Justitie een wetsvoorstel ingediend om de identiteit van de speurders te beschermen, andermaal is daarmee het bewijs geleverd dat wie meldingen plaatst, in het dossier voorkomt en achteraf, als het onderzoek is afgesloten, bekend kan worden. Morsum Magnificat heeft het reeds in een vroeger stadium aan den lijve ondervonden omdat het Parket van Leuven een brief naar de gemeente Begijnendijk doorstuurde. Het volk moet dus opletten bij het melden of klikken, hun naam wordt bekend.

MM_E_248_10_Tremelo_Politie_Geen_Tijd.pdf

Artikel n° : 03/16-6427
Geplaatst  : 13:26 24/03/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 24 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.