Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926270





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Terreuraanslagen : De pers en de politiek spelen hun rol.
23 maart 2016
Draai het volk een rad voor de ogen om de echte problemen te ontwijken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.431.300
Brussel / Tremelo 23 maart 2016.

--- Update 1
Het falend systeem.

Deze aanslagen en degenen die nog zullen volgen zijn het resultaat van een corrupt, incompetent, gepolitiseerd en machtsmisbruikend en vooral falend systeem waarvoor het volk gekozen heeft. Vooral de politieke structuur in Brussel is onaanvaardbaar en het gevolg van de vuile politieke spelletjes die daar gespeeld worden waarvan criminelen profiteren. Het is de rol van de pers om al die vreselijk stinkende putten open te trekken.

--- einde update 1 

Het volk wordt door de pers, samen met de politiek, opgevoerd en in een bepaalde richting gemanipuleerd. Het volk wordt hand in hand in de publiciteit gebracht om een beeld op te hangen dat ze om mekaar geven. We zagen een journalist relatief vrolijk aan de perimeter in de Wetstraat als een ADHD geval rondspringen, diezelfde journalist zien we ook het volk aan de Beurs bespelen. Daar heeft de media het klaar gespeeld om honderden personen die blijkbaar geen van allen dienen te werken, samen te brengen.

Egoïstische maatschappij is niet solidair.

Morsum Magnificat die relatief veel in aanraking komt met trein, tram, metro en busreizigers en ook aanwezig is bij diverse bijeenkomsten, kleine en grote, stelt vast dat de mensen verschrikkelijk egoïstisch zijn, niet geïnteresseerd zijn wat anderen in hun omgeving doen en laten, vooral de jeugd die letterlijk oorkleppen dragen. Steeds meer reizigers in trein, tram, bus en metro zijn druk doende met hun GSM, dragen oordopjes en horen of zien niets. Nu komen de politiek en de pers verkondigen dat de samenleving één is. Vooral als er camera's in de buurt zijn, is het hek van de dam en kan de pers het volk alles laten zeggen en meteen de rest van dat volk hetzelfde doen geloven. Morsum Magnificat ziet de realiteit en stelt dat ons systeem grandioos faalt wegens corruptie, incompetentie en machtsmisbruik. Brussel is de grootste rotte appel van de Belgische stapel rotte appels. Politiek, klassieke pers en jusitie hebben decennia uit eigen belang de ogen gesloten, het terrorisme zal niet meer uitgeschakeld kunnen worden en zal blijven toeslaan, dat hebben ze zelf in de hand gewerkt.

Fait divers.

De Brusselse burgemeester Thielemans -sp.a- die een schietpartij met een AK47 op de politie een "fait divers" noemt, is een bewijs van de inborst van burgemeesters, vooral in Brussel.

Ze onderzoeken de zaak.


Wanneer er weer wordt geschreven "het Parket onderzoekt de zaak",verdwijnt meteen alle informatie "geheim van het onderzoek" waarna het stinkend potje dicht blijft en niemand nog ooit iets verneemt over een onderzoek die eindeloos duurt of nooit meer verder gaat. 

Artikel n° : 03/16-6426
Geplaatst  : 21:26 23/03/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 24 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.