Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926273





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Daf Trucks Westerlo in de ban van terreur: Paniek door verdacht voorwerp.
23 maart 2016
Politie Zuiderkempen laat Dovo nutteloos uitrukken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.430.500
Oevel / Tremelo 23 maart 2016.

Gisteren 22 maart 2016, werd na de aanslagen in Brussel het hele land blijkbaar in een paniekstemming ondergedompeld. Na de middag werd bij Daf Trucks in Westerlo op een parking een verdacht voorwerp gespot. De veiligheid van Daf Trucks haalde er de Politie Zuiderkempen bij en die op haar beurt beroep deed op Dovo die uiteindelijk niets vond. Drie politiecombi's van Zuiderkempen kwamen ter plaatse, opvallend machtsvertoon is hun handelsmerk. Een verdacht voorwerp is toch geen terrorist met een AK47? Was één ploeg ook niet genoeg?

Geen details.

Bij Daf Trucks in Nederland kan of wil Rutger Kerstiens, zelfs met wat aandringen, geen details over het gevonden voorwerp kwijt, zelfs niet over de omvang. Wilde Daf Trucks zich soms niet belachelijk maken? Wat Rutger wel kwijt wilde is dat wat er in de Frut -GVA- staat, niet klopt en dat hij daarover gisteren al met de gazet belde. Rutger Kerstiens ontkent met klem dat het om een bommelding zou hebben gegaan en het is precies dat wat wij van onze bron bij Morsum Magnificat gehoord hebben.

Politie Zuiderkempen.

Informatie bij de politie Zuiderkempen leert ons via het geregistreerde telefoongesprek -ook langs onze kant- dat de korpschef er niet is en dat de vervangende korpschef vandaag met vakantie is! Als we daarover bij de dame aan het onthaal een opmerkingen durven formuleren, zijn wij volgens haar onbeleefd! Waarvan akte.   

In de marge.

De terroristen hebben dus, in tegenstelling tot wat de politiek in de klassieke, zonder weerstand van journalisten mag komen beweren, wel degelijk iets bereikt. Het Volk heeft de leiders verkozen die het verdient. Hoe het mogelijk is dat de malaise met de 19 gemeenten en zes politiezones in groot Brussel decennia lang het opgroeiend terrorisme geen halt heeft kunnen toeroepen vraagt niemand zich openlijk af. Burgemeesters sluiten uit politiek belang -macht en geld- de ogen voor strafbare -en erger- feiten en ook Justitie is een puinhoop. De minister van Justitie Koen Geens is een super gladde jongen en stichter van één van de grootste advocatenkantoren van Brussel die met behulp de klassieke pers op een zeer handige en geslepen manier het volk kan bespelen en uitspraken doen als "uitstekend geperformeerd", maar voor de puinhoop bij Justiite moet Geens passen. 

Artikel n° : 03/16-6423
Geplaatst  : 11:23 23/03/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 23 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.