Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926274





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Aanschuiven na bezoek aan de tent van het bal van de kwal-Update1
22 maart 2016
Zwakkere en zieke ouderlingen werden aan en afgevoerd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.427.300
Tremelo 22 maart 2016.

--- Update 1
Gemeentepersoneel.

Bij de opbouw van het circus werd personeel en infrastructuur van de gemeente ingezet, bestelauto's van de gemeente reden aan en af. Morsum Magnificat heeft aan de gemeentesecretaris daarover om uitleg gevraagd.


Bestelauto's van de gemeente reden aan en af, wie betaalde dat?

einde update 1 20:03 23/03/2016

Maandag 21 maart werd het driedaagse bal van de kwal afgesloten met het omarmen van de senioren waarvan er een aantal in rolstoel werden aan- en afgevoerd en maandag in de late namiddag in de bestelauto werden gerold. Of die ouderlingen het bezoek zelf hebben gevraagd of die acte de présence werd opgelegd, hebben we niet gevraagd. We weten wel dat burgemeester Dams tijdens de vorige verkiezingen in 2012 gefoefeld zou hebben door volmachten aan ziekenbriefjes toe te voegen en dat zou hem nogal wat stemmen hebben opgeleverd. De rolstoelpatiënten hebben voor Dams een electorale waarde. De driedaagse activiteit met electorale bedoelingen is voor 2016 afgesloten, een schandelijke decadente vertoning in tijden van stijgende armoede.

Verplicht.

Tussen de adverteerders op de glosso flyer zien we bedrijven waarvan we weten dat zij burgemeester Dams niet al te hoog inschatten, integendeel. We confronteerden één van die bedrijven met de advertentie die het bedrijf toch plaatste en daarvoor honderd euro -of meer?- dient te betalen. Aan de hand van de reactie maken we uit dat het bewuste bedrijf opdrachten van de gemeente Tremelo mag uitvoeren "we krijgen vlotjes opdrachten in regie en Tremelo betaalt goed" was een reactie. Het komt er dus op neer dat de bedrijven, waarvoor de burgemeester inspraak kan uitoefenen over opdrachten -lees machtsmisbruik-, quasi verplicht worden om te adverteren!


Rolstoelen schuiven aan om opgeladen te worden

Artikel n° : 03/16-6419
Geplaatst  : 7:05 22/03/20166

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 23 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.