Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932089





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo: Gemeentesecretaris een man van compromissen of pantoffelheld?-Update1
15 maart 2016
Het spreekwoord zegt dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.420.700
Tremelo 15 maart 2016.

--- Update 1
Totaal verkeerd signaal.

Vandaag 16 maart 2016 heeft dezelfde bestuurder de bestelauto van het OCMW van Tremelo opnieuw volgens onze mening in overtreding vóór het gemeentehuis op de verhoogde berm geparkeerd. Opnieuw zal deze redactie dat aankaarten en publiek maken, "Het Volk" in Tremelo dat niet aan de slippen van Dams & C° hangt moet weten wat slippendragers van het systeem zich allemaal mogen veroorloven. De Secretaris van het OCMW, Wim Vandenbroeck werd opnieuw met document J16031272 voor diens verantwoordelijkheid geplaatst. Een "Master in de Criminologie" zou beter moeten weten. Er zal ook een kopie van dergelijke stukken aan de POD Maatschappelijke integratie worden overgemaakt.
--- einde update1 18:24 16/03/2016

Over het OCMW van Tremelo hebben we al veel gezegd en met bewijsmateriaal gepubliceerd. Het gaat over de technische kwaliteiten bij werken aan elektrische installaties in woningen die ze huren en verhuren. Het gaat ook over het asociaal gedrag tegenover de zwakkeren die noodgedwongen op sociale hulp rekenen. Het gaat over het weigeren van hulp waardoor de Rechter de genomen beslissingen van het OCMW hervormt. Het gaat over het bestellen van onderhoudswerken aan stooktoestellen aan niet daartoe vergunde bedrijven. Hier gaat het over zware verkeersovertreding.

Arrogantie.

Drie keer hebben we gezien, dat een werknemer van de klusjesdienst van het OCMW van Tremelo een bestelauto van het OCMW parkeert vóór het gemeentehuis. Dat gebeurt omdat de man post - we nemen aan van het OCMW - op het postkantoor dient te bezorgen. In plaats dat het personeel van het OCMW het voorbeeld geeft, doen ze het tegenovergestelde en parkeren ze het gemarkeerde voertuig van het OCMW in overtreding, zelfs een zware overtreding. De bestuurder van die bestelauto heeft ons die dag wel degelijk goed gezien, maar de arrogantie is voldoende groot om het voertuig niet te verplaatsen zodat wij de overtreding niet hadden kunnen fotograferen.  


Dit is de derde keer dat we dezelfde bestuurder van de bestelauto betrappen op een zware overtreding aan Bpost in Tremelo. Het toont ook hier aan op welke goedkope manier het OCMW van Tremelo
functioneert. Als het personeel zich dat bij herhaling mag veroorloven, is er meer aan de hand en dat is de verantwoordelijkheid van de Secretaris.

Secretaris reageert niet.

Wat we ook aan de OCMW en/of Gemeentesecretaris al dan niet in Openbaarheid van Bestuur vragen, meneer Vandenbroeck, reageert niet. Ook over het in overtreding parkeren van een OCMW voertuig hebben wij aan de Secretaris op 3 maart 2016 een e-mail gestuurd, maar ook daarop geen reactie. We weten dat Wim Vandenbroeck een man van compromissen is, maar het spreekwoord zegt " zachte heelmeesters maken stinkende wonden".  

Artikel n° : 03/16-6411
Geplaatst  : 19:43 15/03/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur


Laatste update ( 16 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.