Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932091





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Groenen houden commerciële activiteiten in asbest bevattende turnzaal!
13 maart 2016
Andermaal legt Morsum Magnificat bloot wat de klassieke kontlikpers verzwijgt.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.417.100
Tremelo 13 maart 2016.

In de gazet wordt weer publiciteit gemaakt voor commerciële activiteiten van de politiek, nu de Groenen -groen achter hun oren?- van Tremelo. Het gaat meer bepaald over de verkoop van bio en andere producten onder de noemer " 16de biomarkt ". Dat is weer een voorbeeld van de zoveelste journalistieke politieke kontlikkerij richting politiek in Tremelo. De markt vindt plaats in de turnzaal aan de Kruisstraat te Tremelo waar asbest zit.

Asbest en al de rest.


Wat de gazet vergeet te schrijven is dat er met de turnzaal een en ander niet in orde is, er is onder meer asbest aanwezig en in de PBW rondgang van 2014 is gewag gemaakt van stalen van het  asbest die moeten genomen worden. Er zijn ook opmerkingen op de sporttoestellen, de elektrische installatie, verbranding van stookinstallatie die te veel roet produceert -dat moet de "Groenen" toch interesseren-, er is ook geen veiligheidsverlichting, kortom de renovatie of een nieuwbouw dringt zich op, dat staat letterlijk in het contract!

Zelfde stramien.

Wie de stijl van de journaliste wil opsnuiven, moet op volgende woorden letten die quasi in elk artikel worden gebruikt ;  ..... verduidelijkt "X"..... gaat "X" verder .... en meestal komt er ook nog .... besluit  "X" ... Dat zijn woorden -gaat verder, verduidelijkt en besluit- die journalisten bijna in elk artikel gebruiken, ook in dat feitelijk publicitair artikel is dat het geval.

Groen faalt in Tremelo grandioos.

Er zijn diverse voorbeelden die aantonen dat "Groen" in Tremelo een wassen neus is en niets voorstelt, het stort van Victor Thijs is daar een voorbeeld van, in Morsum Magnificat 227-07 leest u er meer over. Voor dat stort heeft LNE maar liefst vier PV's opgesteld, maar de milieudienst van Tremelo faalt grandioos. De handhaving van Tremelo is "nul" en het Parket van Leuven wijst naar LNE en vice versa. Tremelo is bevoegd om te handelen, de milieudienst kan Interleuven of OVAM inschakelen om dat stort van ambtswege te laten opruimen, maar Tremelo, haar milieudienst, de Schepen Diane Willems die verkoopster is bij Barco Center en dus geen tijd heeft om haar job als Schepen waar te nemen, laten begaan en doen niets. Ook de Groenen met Kris Torfs steken hun kop in 't zand!  

Tremelo weigert weer.

In tegenstelling tot de Secretaris van Begijnendijk -Sonia Goriëns-, weigert de Secretaris van Tremelo inzage te verlenen in de PBW rondgang van 2015, wegens het Decreet Openbaarheid van Bestuur van 26 maart 2004 is Tremelo dat wel verplicht te doen, het wordt dus weer een klacht bij de Kanselarij.    

Artikel n° : 03/16-6405
Geplaatst  : 8:26 13/03/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 15 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.