Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926276





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kontrimo lapte de veiligheid bij stellingbouw aan haar laars.
29 februari 2016
Michel is een zielig persgeil manneke, de vraag is hoe vergaarde hij zijn kapitaal. Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.403.300
Middelkerke / Tremelo 29 februari 2016.

--- Update 1
Als er interesse is verneemt u het wel...

We hebben Kontrimo gecontacteerd en hun op de enorme persbelangstelling gewezen die hun bedrijf over glamour en glitter geniet. Morsum Magnificat wacht op een uitnodiging om bij de opbouw van een werf haar oordeel over de veiligheid bij Kontrimo te kunnen poneren. " Stuur een mailke en we zullen zien of we interesse hebben " liet de dame aan de telefoon weten. Uiteraard verwachten wij geen telefoontje van Kontrimo, Morsum Magnificat is VT4 niet.
--- einde update 1 12:31 29/02/2016

Op 28 november 2003 stelden wij in Middelkerke onveilig werken van Kontrimo vast. Omdat de arbeiders geen oren hadden naar opmerkingen, werd de arbeidsinspectie West Vlaanderen ingeschakeld. Op die dag was de firma Kontrimo - waarvan de baas, de flamboyante "blagueur" Michel Van Den Brande zich, om maar in de aandacht van vooral de pers te komen, de ene decadente stunt na de andere uithaalt-, doende met stellingbouw. Baas Michel die het publiekelijk lang en breed laat hangen, heeft het blijkbaar niet door dat hij de speelbal van de sensatiepers is geworden waarvan hij zelf wel eens het slachtoffer zou kunnen worden. Of al die persaandacht het bedrijf ten goede komt, zal nog moeten blijken.

Onveilig.

De firma Kontrimo voerde op die dag aan de residentie De Rede aan de Zeedijk 293 te 8430 Middelkerke werken uit, er werd op een voor personen en goederen gevaarlijke wijze een stelling gedemonteerd. De firma Kontrimo gebruikte niet conforme arbeidsmiddelen, personeel droeg geen PBM en nam geen enkele voorzorg om hun werkzone af te bakenen waardoor bewoners van residentie De Rede onder de lasten in de hijs, zich toegang tot het gebouw dienden te verschaffen. Kontrimo negeerde over de onveilige situatie de instructies van vastgoedmakelaar Agem die, om hun onveilig werk te stoppen, zelfs de spanning voor de hijslier uitschakelde!

Arbeidsinspectie -WASO-.

Morsum Magnificat schakelde de arbeidsinspectie van West Vlaanderen in, maar of die op dat ogenblik hun werk hebben gedaan, weten we niet. Wat we wel hebben vastgesteld is dat het personeel van Kontrimo zich gedroeg als bavianen en door hun materiaal de toegang van residentie De Rede voor rolstoelgebruikers versperde -foto-.

Het ware gezicht van Kontrimo ...


Het asociale Kontrimo -wat zich ook weerspiegelt in de houding van Willy Van Den Brande-, versperde de toegang van het gebouw voor rolstoelgebruikers! 


De minder valide diende de hulp van derden in te roepen om via de trappen toegang tot het gebouw te bekomen!


Kontrimo : Deze arbeider staat onder de hijs van de hijslier en draagt zelfs geen helm... Als een bedrijf zijn personeel niet van de nodige veiligheidsuitrusting moet voorzien, de veiligheid niet respecteert kan het veel besparen.

Artikel n°  : 02/16-6382
Geplaatst  : 9:54 29/02/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 01 maart 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.