Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926277





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : In welke politieke partij gaat Mark Liekens terecht komen?
20 februari 2016
Het resultaat van het politiek lobbywerk in Tremelo is nog niet voor morgen.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.394.500
Baal / Tremelo 20 februari 2016.

De saga met het politieke circus in Tremelo is nog lang niet van de baan. Nadat twee Open Vld Raadsleden overboord gingen, blijft het blauwe bootje van de Open Vld nog steeds in woelig water dobberen. Wat Wiske Maes nog in petto heeft, zal nog moeten blijken, of Frederik nog een comeback zal maken is ook nog een vraag. Wie wel "goesting" heeft, zoals ze dat zo graag bij de Open Vld zeggen, is Mark Liekens. Een rode sp.a kleur heeft Liekens altijd al gehad, maar Mark en zijn ondertussen echtgenote, hebben slechte ervaringen met de rode rakkers van Tremelo -en daarbuiten-.

Dams.

Het is in Tremelo een publiek geheim dat het water tussen Mark Liekens en Paul Dams al jaren diep is, dermate dat de echtgenote van Liekens, om te huwen, zelfs tijdelijk speciaal naar Heist-op-den-Berg verhuisde, het koppel wilde absoluut omwille van burgemeester Paul Dams, niet in Tremelo trouwen. Maar het moet blijken dat, met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen, ook nog andere opposanten van Dams de koppen bij mekaar steken, uiteraard is Mark Liekens ook van de partij, alleen is nog niet bekend om welke opposanten het gaat.

Niets nieuws.

Bronnen die jaren vertrouwd zijn met de politiek in Tremelo zeggen, dat de pogingen van Mark Liekens om een politieke partij op te richten, niets nieuws zijn, Marc Liekens zou daar al jaren geleden werk van gemaakt hebben. De meest logische coalitie is CD&V met N-VA, want ook die partijen willen Dams buiten spel zetten. Tremelo hanteert een politiek van de jaren zestig zegt onze bron, en let maar op, er gaan binnenkort, qua AGB nog lijken uit de kast vallen, Tremelo zal de belastingen moeten verhogen. Burgemeester Paul Dams heeft inderdaad veel vijanden zegt dezelfde bron, maar misschien heeft Mark Liekens er nog meer.   

Sport en muziek.

Mark Liekens is ook in dienst bij de sportdienst van de stad Leuven waar ook regelmatig tijdens weekends dient gewerkt, runt ook een discobar, daarbij nog poilitiek lobbywerk, een druk baasje is dat. Mark Liekens is ook de auteur van een fel begeerd liedje over Paul Dams, maar dat ligt al jaren in zijn kluis.    
    
Artikel n°  : 02/16-6374
Geplaatst  : 20:17 20/02/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 21 februari 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.