Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932309





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Sans Papiers en Ebola Collectief betogen weer in Brussel.
04 februari 2016
Ebolacollectief viert een jaar politieke bezetting en strijdt voor gelijke rechten en waardigheid.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.376.800
Brussel  / Tremelo 04 februari 2016.

Vandaag wordt tussen twee en vijf uur door het Ebolacollectief onder het motto "Solidariteitsmars in Brussel" een betoging gehouden die vertrekt aan het Queteletplein en die via het kabinet van Theo Francken zal eindigen aan de Begijnhofkerk. Het Ebolacollefctief bestaat uit mensen zonder papieren uit Guinee, Sierra Leone en Liberia, landen die het zwaarst getroffen zijn door de Ebola-epidemie. Het zijn de armste landen uit de wereld, maar de sans papiers zijn ook op de vlucht voor repressie en moord. Zij komen allemaal in België -het beloofde land?- hun heil zoeken.

Brussel.

Een delegatie van het Ebolacollectief zal ontvangen worden op het gemeentehuis van Sint-Joost-ten-Node -burgemeester Emir Kir- want Brussel is een socialistische baronie waar menig politicus al zijn/haar tanden op stuk gebeten heeft. Maar België moet niet fier zijn op haar Brussel en de wijze waarop voor de broeinesten van criminaliteit uit politiek en electoraal gewin, de ogen werden gesloten. De internationale reputatie van België heeft de voorbije maanden, terecht, een flinke deuk gekregen.

Verkeer in de knoop.

Wat deze redactie mateloos stoorde is dat bij andere betogingen, onder meer op 7 april en 24 oktober, nogal wat verkeershinder werd veroorzaakt waarvoor de federale politie onder politiek bevel, de ogen moest sluiten. Het zijn wel illegalen zonder papieren, die het verkeer op een belangrijke verkeersader onder het toeziend oog van de politie en tot groot ongenoegen van vele automobilisten, uren lam hebben gelegd.

NVDR
Wat ons betreft mag iedereen, ook asielzoekers en vluchtelingen, trachten om hier een beter leven voor zichzelf en hun familie op te bouwen maar wij gaan er niet mee akkoord dat zij hier de boel onrechtmatig op stelten komen zetten. Illegalen hebben blijkbaar meer rechten dan autochtonen wat het bewijs is van het politiek failliet van België, maar vooral van Brussel. Burgemeesters die zelf de ogen sluiten voor criminaliteit noemen wij witte boord criminelen. Maar we zijn eerlijk, in Brussel hebben we nog nooit problemen gehad, of zijn we nooit nooit lastig gevallen, dat kunnen we van Tremelo niet niet zeggen.


Artikel n°  : 02/16-6352
Geplaatst  : 13:52 4/02/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur 
Laatste update ( 04 februari 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.