Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926282





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Kop- staartbotsing aan kruispunt Baalsebaan, Grote Bollostraat-Update1
18 januari 2016
Het is verwonderlijk dat daar niet meer ongevallen gebeuren.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.360.500
Tremelo 18 januari 2016.

--- Update 1
Kind niet gewond.
In de gazet wordt door de -grote?- journalist uit Begijnendijk beweerd, dat het kind van vijf, ook gewond raakte. Morsum Magnificat die in tegenstelling tot de kontlikjournalist wel aanwezig was, is getuige dat het kind -een jongetje - aanvankelijk samen met een inspecteur van de PZ-BRT in de Tasty -Kebabzaak- zat. Later is een man van ongeveer veertig jaar, het kind komen ophalen. De jongen was, in tegenstelling tot wat de journalist schrijft, niet gewond. Verder hebben wij inderdaad de persoonsgegevens van de betrokken personen niet achterhaald, zelfs geen enkele poging ondernomen.


Een inspecteur sprak met het kind in de Tasty, bracht hem op de arm naar de ziekenwagen. Later pakte een vrouwelijke inspecteur het kind op de arm -foto- om over te dragen aan een ouder persoon die ondertussen was toegekomen. Het kind werd niet met de ziekenwagen weggevoerd. De foto bewijst dat de journalist van de -grote?- gazet die niet ter plaatse was, niet de juiste informatie heeft.

Overdreven.
Het feit dat er een MUG, drie ziekenwagens en twee politiecombi's ter plaatse zijn gekomen, vinden wij ruimschoots overdreven en geeft nog eens de organisatie van de hulpdiensten aan. Dergelijk disproportioneel optreden is een dure grap voor de gemeenschap.
--- einde update 1 9:36 20/01/2016 

Rond zeven uur vanavond was er een aanrijding aan de verkeerslichten op het kruispunt van de Baalsebaan en de Grote Bollostraat, dat daar niet meer ongevallen gebeuren is misschien goed, maar te verwonderen. Er wordt op dat deel van de Baalsebaan waar men maar vijftig mag rijden, veel te snel gereden. Bovendien wordt daar systematisch aan beenhouwer Luc en de pas geopende kebabzaak Tasty op de verhoogde berm geparkeerd.


Uitwijken.

De bestuurder van de Hyundai IX35 komende uit de richting Baal, probeerde een Opel die blijkbaar aan het verkeerslicht stil stond, nog te ontwijken maar knalde toch rechts achter op de Opel. De bestuurder van de Opel die werd met klachten over pijn in de hals –Wiplash?- in de ziekenwagen opgenomen. De Hyundai kwam op het fietspad terecht, gelukkig was daar op dat ogenblik geen fietser.


De Hyundai ix35 knalde op de witte Opel.

MUG, drie ziekenwagens en twee politie combi's ....

Artikel n° : 01/16-6324
Geplaatst  : 20:23 18/01/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © - Hoofdredacteur
Laatste update ( 20 januari 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.