Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932311





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Weer vragen over houding dokter aan de Orde van Geneesheren-MM-246-04
08 januari 2016
De tenen van burgemeester Paul Dams -Open Vld- worden steeds langer. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.351.300
Tremelo 08 januari 2016.

Dokter LV schenkt op diens website wat afspraken betreft, nogal klare wijn en gebruikt zoals een wolf in schapenvacht verbloemde kordate taal, ".. zowel de dokter als U als patiënt dit schema zal respecteren ..." schrijft de dokter letterlijk in zijn teksten. Maar heden morgen liep dat kordate toch mis. De patiënt die voor half negen had geboekt, was er om 08:29u en mocht toch wachten, de burgemeester van Tremelo was namelijk in de spreekruimte, zijn stem was duidelijk tot in de wachtzaal te horen.

Niet wachten.

Om kwart voor negen komt nog een tweede "patiënt" in de wachtzaal. Dat wil dus zeggen, dat de dokter twee afspraken niet respecteerde, wellicht vanwege burgemeester Dams die voorrang kreeg. De conclusie van de "patiënt" die om half negen had geboekt was dan ook dat het nog wel wat langer zou kunnen duren en wenste niet verder te wachten. Eén en ander werd via een formulier via de website van de dokter, notabele van het dorp -sic-,uiteen gezet.

Furieus.

Het bericht via de website van de dokter is daar blijkbaar in het verkeerde keelgat geschoten, er volgde al om 09:16u een telefonische oproep met een bericht dat die patiënt niet meer welkom is bij de dokterspraktijk en verder voor een dokter nog wat ongepast commentaar. Dit is de tweede dokter in Tremelo die een patiënt om diens assertiviteit weigert. Later op de namiddag, meer bepaald om 16:35u telefoneerde de duidelijk opgewonden dokter opnieuw en daarbij werden de woorden gek en paranoïde gebruikt. Uiteraard beschikt de "patiënt X" over alle bewijsmateriaal, ook wel degelijk op het gereserveerde tijdstip ’s morgens aanwezig was.

Voor de kar.
Er werd wel aan burgemeester Paul Dams via SMS uitleg gevraagd over zijn aanwezigheid op het tijdstip dat twee andere personen om dat uur gereserveerd hadden, Dams is daarop wellicht bij dokter LV gaan janken, erger, spant de dokter duidelijk voor de kar.

MM_246_04_Tremelo_Notabelen.pdf
   
Artikel n° : 01/16-6312
Geplaatst  : 19:41 8/01/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 09 januari 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.