Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926282





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo en het Openbaar Gerucht:Wat niet in de gazet mag komen-MM-245-18-Update2
30 december 2015
Dorpspolitiek in Tremelo vaak meer dan kleinburgerlijk gedrag.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.342.800
Baal / Tremelo 29 december 2015.

--- Update 2.
Reactie van een lezer.
Inderdaad hij zit niet meer in het bestuur omdat hij de eer aan zich zelf heeft gehouden na het achterhalen van zijn goocheltruuk. En lid zijn kan iedereen. De relatie met zijn vriendin kan dan wel goed zijn ondanks hij ze achter laat, maar zijn schoonouders zijn dan wel blij dat hij de familie heeft verlaten. En zijn truuk met het draaiboek heeft niet opgebracht wat hij dacht, dat zal hij ook nooit toegeven.
Naam en adres bij de redactie bekend.
--- Einde update 2 8:34 1/01/2016

--- Update 1.
Mark Wouters protesteert.
Er werden een aantal zaken verkeerd voorgesteld reageert Mark Wouters. Zo heeft hij als voorzitter van de Raad van bestuur uit de Beachvolley Deluxe zelf ontslag gegeven, is er nog steeds bij en is er nooit
uit geweest, maar zit niet -meer,red- in het bestuur en is er dus nooit "uitgevlogen".

Persoonlijke levenssfeer.
We worden gesommeerd om geen contact meer op te nemen met de familie, heeft het enerzijds over "schoonouders" maar beweert anderzijds niet gehuwd te zijn. Wouters blijft er bij, dat wij niets van doen hebben met zijn privézaken, of daar te gaan spitten, zo niet volgt er een klacht klinkt het dreigend. Mijn privéleven heeft niets te maken met mijn politiek werk.

Misnoegde socialist.
Ook over de coalitiegesprekken is Mark Wouters formeel "nooit coalitiegesprekken gevoerd". We worden volgens Mark Wouters geďnformeerd door een "misnoegde socialist" die het met bepaalde zaken binnen de sp.a niet eens was. Wouters heeft wel een draaiboek geschreven qua affiches, foto's enzovoort, maar dat was voor de verkiezingscampagne, maar coalitiegesprekken heb ik nooit gevoerd, dat waren Isabelle Van Passel en Mark Haegemans.

Geen vriendin.

Mark Wouters ontkent tevens een vriendin te hebben, of gehad te hebben en vindt dat het sowieso privé zaken zijn en niet voor publicatie vatbaar.
--- einde update1 10:53 31/12/2015

Met de regelmaat van een klok bereiken deze redactie berichten die een aanfluiting zijn op de wijze waarop in Tremelo wordt omgesprongen met politieke mandaten. Wat de klachten over de burgemeester Paul Dams -Open Vld- betreft komt het telkens op hetzelfde neer, hand en spandiensten en machtsmisbruik. Maar ook anderen, zoals een OCMW voorzitter zijn daar niet vies van. Aan de recente vervanging van een gemeenteraadslid is ook weer een verhaaltje opgehangen dat in het openbaar gerucht circuleert en aan de toog al onderwerp van gesprek was. De wijze waarop socialist Mark Wouters politiek forfait gaf en met de stille trom vertrok of beter gezegd afdroop, is wel van maatschappelijk belang, ook al ziet meneer Wouters dat anders.

MM_245_18_Tremelo_Openbaar_Gerucht.pdf

Artikel n° : 12/15-6298
Geplaatst  : 8:46 30/12/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  Hoofdredacteur  
Laatste update ( 01 januari 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.