Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926284





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Herselt : Bestuurder van een Kia stationwagen knalt tegen boom en verliest motor.
13 december 2015
Weer ongeval aan de Averbodesesteenweg te Herselt.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.324.500
Herselt  / Tremelo 13 december 2015.

Zondagavond knalde rond zes uur een Kia stationwagen ter hoogte van de Apotheek aan de Averbodesesteenweg 25 op een boom. Het is daar een recht stuk waar 50 kilometer mag gereden worden en er was geen ander voertuig betrokken. Het is duidelijk dat de bestuurder op die plaats veel te snel gereden heeft. Door de botsing met de boom werd de motor uit het chassis gerukt en werd de Kia naar de overkant gekatapulteerd. Volgens getuigen ter plaatse was de bestuurder niet al te erg gewond.

Veel ongevallen.
Alhoewel daar een snelheidsbeperking van 50 kilometer geldig is, gebeuren daar volgens de buren regelmatig ter hoogte van de vluchtheuvel, ongevallen.

Aantastelijkheden van de brandweer van Westerlo.

Bij onze aankomst half acht was er geen perimeter ingesteld, ook later niet. Het is pas wanneer de takeling door Van De Zande iets na half acht begon, dat er op het wegdek signalisatie werd geplaatst, nogal wiedes. Verder was het fietspad richting Averbode vrij. Een brandweerman van Westerlo werd aantastelijk en wilde Morsum Magnificat duidelijk weg, een reactie naar Majoor Vercalsteren zal niet uitblijven. Intimideren zal alleen een averechts effect hebben.


Je zal als weggebruiker maar komen aanrijden. Na de knal tegen de boom, werd de auto naar de overkant van de straat geslingerd.


Mocht daar een fietser hebben gereden, dan waren de gevolgen wellicht dramatisch. De bestuurder van de auto is er blijkbaar zonder al te veel kwetsuren uit gekomen.

Artikel n° : 12/15-6280
Geplaatst  : 20:20 13/12/2015
Laatste update ( 13 december 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.