Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932505





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Is de gazet in de ban van de loze vissertjes met hun gele jasjes?
08 december 2015
Op enkele dagen mocht de N-VA al twee maal in de gazet aan bod komen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.318.000
Tremelo 08 december 2015.

In de recente gemeenteraad -lees toneelvoorstelling- werd er gesproken over het mobiliteitsplan dat al veertien jaar in het -bier?-vat ligt te rijpen. Het N-VA clubje bij monde van Luc, mocht daarover ook wat leuteren en dat kreeg wat ze zo graag willen, ook aandacht in de gazet. Enkele dagen later komt het clubje wéér in die gazet, nu gaan ze op de kerstmarkt van 18 december hun gele jasjes weer boven halen om voor het goede doel -Music For Life- spulletjes te verkopen. Het maakt allemaal niet uit wat ze doen, als ze maar in de -klassieke- gazet kunnen komen. Onlangs inviteerde het clubje van de N-VA in Tremelo, de minister van Binnenlandse Zaken in een zaal die van de brandweer een hoop opmerkingen kreeg, maar daarover zwijgt de gazet uiteraard in alle talen.

Nog nooit iets ondernomen.

Het clubje met hun gele jasjes van de N-VA aan, heeft nog nooit zoals dat een oppositiepartij betaamt, iets ondernomen over een onderwerp dat hen werd aangebracht en echt maatschappelijk belangrijk is. Het zijn immers ook politici die naar hun zin verbeteren om er zelf politiek beter van te worden. Echt oppositie voeren is niet altijd populair en met azijn vang je geen vliegen -lees kiezers-.

Eandis.

In de recente gemeenteraad werd een nieuwe "Sos" in het zadel gezet, Paul Vermeylen mag elke maand het toneelgroepje dat "Gemeenteraad" wordt genoemd, vervoegen. Een socialist die bij de "Blauwe" Eandis -de distributienetbeheerder die in Tremelo mede onwettige aftakkingen mensenlevens in gevaar brengt- werkt, is weer een nieuw gegeven in de Tremelose politieke saga. De énige link tussen de socialisten en Eandis is hun verzekeraar voor Burgerlijke Aansprakelijkheid en dat is het socialistisch bastion Ethias in Hasselt dat alweer verwikkeld is in een schadedossier wegens brand na kortsluiting in de toevoerleiding van een woning te Rotselaar die volledig in de as werd gelegd.

Zuipen en Vreten.
Recent was er de vreetpartij bij het clubje van de kwal, vooral zijn buren en uiteraard ook een cafébaas staken de voeten onder tafel. Maar ook de radijssocialist -Rood zoals een radijs, met een wit buikje- Paul Vandyck en zijn echtgenote mochten niet ontbreken. Paul Vandijck die al gans zijn leven hoopt in Tremelo Schepen te worden en permanent de hielen van Dams likt, slaagt maar niet in zijn opzet. De cumuleo van Vandijck is onvolledig, hij is ook actief in de socialistische ziekenkas De Voorzorg in Brussel waar hij, wegens te oud, ontslag moet geven. De MGB burgemeester van Begijnendijk plaatste van de Open Vld vreetpartij een foto op zijn facebook waarop enkele slippendragers te zien zijn.

Artikel n° : 12/15-6275
Geplaatst  : 10:29 8/12/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 08 december 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.