Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932506





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
POD Maatschappelijke integratie organiseerde netwerkmoment rond "kinderen Eerst"-MM-245-02
02 december 2015
Matige belangstelling roept vragen op over de kosten met simultaanvertaling in de Financiėntoren.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.316.300
Brussel / Tremelo 01 december 2015.

---Update 1
Staatssecretaris Elke Sleurs
U leest hier de volledig speech van de Staatssecretaris van 1 december 2015. Het onderwerp "kinderen" is een fel begeerd electoraal belangrijk onderwerp. Politici misbruiken daarom kinderen om hun electoraal politiek spel op te fleuren, meer moeten we daar niet achter zoeken. Elke Sleurs is volgens deze redactie voor dergelijke materie - net zoals voor de fraudebestrijding - totaal ongeschikt, ze is zoals de rest van de N-VA asociaal.
--- einde update 1 15:21 6/12/2015

De POD Maatschappelijke Integratie hield gisteren in de Finance Tower -ingang Pacheco 13- een netwerkevenement onder het motto " Kinderen Eerst ". Het gaat in de strijd tegen de kinderarmoede om samenwerken tussen de verschillende diensten, zoals CLB, CAW, OCMW, etc. Tijdens de netwerkmomenten werd ook over het maar al te vaak ijdel gebruikte beroepsgeheim gesproken, Morsum Magnificat stelde daarover ook vragen. Staatssecretaris Elke Sleurs -N-VA- is als een volwaardige robot haar tekst komen voorlezen waarna zij meteen vertrok voor ander regeringswerk. Julien Van Geertsom, de Voorzitter van de POD Maatschappelijke Integratie, heeft de terreurdreiging gelaten voor wat ze was en is gekomen, er waren bij de ingang van de Finance Tower of aan de ingang Pacheco 13 geen militairen of politie te bespeuren.


Simultaanvertaling.
Toch was de belangstelling voor dit netwerkmoment volgens deze redactie ondermaats, er was voor een honderdtal aanwezigen ook simultaanvertaling, zelfs in een Nederlandstalige themasessie -OCMW Gent- waar amper twintig personen aanwezig waren werd er simultaan vertaald. Zou het kunnen dat men in het Zuiden van het land het Nederlands niet machtig is of erger, niet wil zijn?  Hoe dan ook, de POD Maatschappelijke Integratie bestaat overwegend uit Franstaligen.

MM_245_02_POD_Kinderarmoede.pdf

Artikel n° : 12/15-6268
Geplaatst  : 7:22 2/12/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 06 december 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.