Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926287





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Internationale kritiek wordt door de Belgische kontlikpers slechts overgenomen.
19 november 2015
Particratie, corruptie, incompetentie, desorganisatie maken elk systeem zeer zwak.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.298.800
Brussel / Tremelo 19 november 2015.

Wanneer deze redactie in het verleden tijdens verschillende persconferenties aan diverse ministers en zelfs aan de federale politie vervelende vragen stelde, werden wij, ofwel geweerd, ofwel werden wij met een kwinkslag zoals "u kan straks tijdens de receptie nog vragen stellen" afgescheept. Zo beloofde minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom op 25 september 2010 in het kader van de CoPPRa en een betere strijd tegen radicalisering en terrorisme te Antwerpen, de invoering van een politiezakboekje. Vier jaar later confronteerde Morsum Magnificat Annemie Turtelboom, toen nog minister van justitie, ermee dat er van dat boekje niets in huis is gekomen. Dat was meteen ook de laatste keer dat Morsum Magnificat voor persconferenties bij justitie werd uitgenodigd! Nu zit Turtelboom -Open Vld- op het vlak van energie te rommelen.

Buitenlandse pers zoals het moet : De nagel op de kop.
In de buitenlandse pers wordt de hopeloze situatie in België uit de doeken gedaan. We stellen vast dat de gevestigde Belgische klassieke pers slechts naar dat artikel in Politico -en andere- verwijst, maar zelf geen stinkende putjes open trekt! Wat heeft de klassieke pers ervan weerhouden om zelf de diverse stinkende putten in België open te trekken? Morsum Magnificat zal het zeggen waarom de klassieke pers zwijgt : de pen van de klassieke pers wordt gehanteerd door de politiek en justitie en de waarheid brengen mag om commerciële redenen niet! Gazetten verkopen nu al niet meer en zijn bovendien internetwinkels geworden.

Controlediensten worden stiefmoederlijk behandeld.

Alles wat in België met controle op de veiligheid en het respecteren van normen en waarden betreft, wordt door de politiek gefnuikt, de politiek wil ook geen goed werkende justitie, dat zou funest zijn voor hun kiezerspubliek. Tachtig procent van "Het Volk" sjoemelt, maar ze beseffen niet dat ze daardoor zwak worden en moeten zwijgen.  

Terreur.
We moeten ons niets laten wijs maken, niemand weet waar de volgende aanslag van een aantal voor terreur opgeleide gestoorden zal plaats vinden. "Het Volk" moet zich wel de vraag stellen over de internationale rol van de Amerikanen, acties waardoor de terreur vast en zeker is toegenomen.

Open Vld comedie
Vijf jaar geleden op 01 februari 2010 was de Open Vld al vragende partij voor een betere gerechtelijke opvolging, de Open Vld, de partij die niet vies is van hand en spandiensten en erger, had toch Annemie Turtelboom achtereenvolgens als minister van Binnenlandse Zaken en vervolgens minister van justitie, wat heeft Turtelboom concreet gedaan? Juist : behalve haar zakken gevuld, NIETS. 

De politiek is verantwoordelijk.
Vooral de linkse en ultra- linkse politiek heeft decennia lang de ogen gesloten voor allochtonen die onze normen en waarden niet wensen te aanvaarden of te respecteren. Deze redactie leverde in Genk het formeel bewijs van drugshandel door een allochtoon en dreigementen van de Franse dealers, maar deed er niets mee. Het is de politiek die verantwoordelijk is voor het wanbeleid dat ze voeren. Het verenigen van de zes politiezones in Brussel staat al jaren op de politieke agenda, maar het blijft dweilen met de kraan open. Er wordt op vele plaatsen door de politiek een omgekeerde discriminatie doorgevoerd, allochtonen krijgen voorrang dat heeft deze redactie recent in Brussel nog ervaren. De politiek moet ook haar handen afhouden van de politie, laat een politiek onafhankelijke groep controle uitvoeren op de werking van de politie, want inderdaad daar zijn ook racisten te vinden.

Artikel n° : 11/15/6249
Geplaatst : 15:14 19/11/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © – Hoofdredacteur
Laatste update ( 19 november 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.