Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926287





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ramsel : Bromfiets veroorzaakt brand in woning aan de Gust Vandenheuvelstraat.
18 november 2015
Bromfiets vatte meteen bij het starten in garage vuur. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.297.650
Ramsel / Tremelo 18 november 2015.

Deze middag is er in de Gust Vandenheuvelstraat te Ramsel een brand ontstaan. Een bromfiets van de zoon des huizes zou bij het starten in de garage meteen vuur hebben gevat, het vuur heeft zich heel snel verplaatst naar de rest van de woning.

Twintig minuten.
De zoon die ons uitlegde dat de bromfiets meteen bij het starten vuur vatte en het vuur zich bijzonder snel verspreidde, aanvankelijk in de garage, later ook in de woning, klaagde er over dat de brandweer wel heel lang "twintig minuten" is weggebleven. Noch bij de brandweer van Aarschot, noch bij de brandweer van Westerlo mogen ze vertellen wanneer ze zijn toegekomen, dat zou allemaal geheim zijn. Dat is vreemd want wat is er geheim aan het tijdstip van aankomst? 

SAH.
Behalve de brandweer van Aarschot, was ook Westerlo ter plaatse en zelfs een voertuig van de brandweer van Herentals! Er is in het verleden heel wat herschikt en vooral met belastinggeld geļnvesteerd, om als de "Snelst Adequate Hulp", ter plaatse te kunnen zijn, meer bepaald binnen de 12 minuten. Maar volgens degene die op het middaguur de brandweer om snelle hulp vroeg, duurde het 20 minuten vooraleer ze er waren.    

Sleutelen.
Volgens iemand uit de buurt zou er in de garage regelmatig aan motorfietsen gesleuteld worden. Dat zou kunnen kloppen omdat de vader ook een motorfiets heeft. Volgens de eigenaar van de woning, een handelaar uit Aarschot, klopt het niet dat de garage als herstelplaats voor motorfietsen zou zijn gebruikt.

Op 3 september 2015 was er aan het Nieuwland te Westerlo ook een brand door werken aan motorfietsen.    


Er is grote schade aan de ganse woning. De brandweer zou pas twintig minuten na de oproep zijn toegekomen waardoor volgens de oproeper,de schade groter zou zijn.

Artikel n° : 11/15/6247
Geplaatst : 15:52 18/11/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © – Hoofdredacteur 

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.