Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932507





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aanslagen Parijs : Failliet van het Belgisch systeem en vooral van de sp.a
16 november 2015
Socialist Moureaux zou in Molenbeek twintig jaar lang elke actie tot aanpak van criminaliteit fnuiken. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.295.600
Molenbeek / Tremelo 16 november 2015.

"Het Volk" wordt geconfronteerd met minstens twintig jaar wanbeleid in een gemeente waar een socialistische burgemeester -Philippe Moureaux- protest tegen de aanpak van de criminaliteit bij allochtonen fnuikte. Ook het feit dat het Brussels Gewest als een eiland met haar zes politiezones bleef en blijft functioneren is en blijft een doorn in het oog van zij die overal met gelijke waarden, de orde willen handhaven. Een Korpschef is een politicus in uniform, slechts enkelen zijn apolitiek. Maar het is tenslotte het politiek samengesteld politiecollege dat de lakens uitdeelt en de eventuele apolitieke Korpschef naar hun niet propere politieke hand zet. Voor Morsum Magnificat zijn burgemeesters witteboordcriminelen omdat zij ten voordele van hun politieke carrière, misdrijven toedekken.

Philippe Moureaux.

De linkse pers neemt het al meteen op voor Philippe Moureaux die zich voor de camera -zie link onder- mag distantiëren van de aantijgingen. De Open Vld die ondertussen drie jaar aan de macht is, heeft niets ondernomen, dixit Moureaux. Nogal wiedes en het klopt ook dat de pot de ketel verwijt dat hij zwart ziet. De Open Vld is geen sikkepit beter en sluit uit puur electorale overweging, eveneens de ogen, het vuile politieke spel moet en zal hier en overal blijven doorgaan. Hard roepen en fulmineren naar andere partijen en politieke tegenstrevers tot wanneer ze met de hulp van hun vriendjes van de klassieke pers in het zadel zitten en dan zwijgen ze meteen. Neem nu Siegfried Bracke, vroeger journalist, socialist, logebroeder, loopt naar de N-VA ontpopte zich aanvankelijk binnen de N-VA tot een rebel, Bracke werd Kamervoorzitter ... nog iets gehoord van Bracke? "Het Volk" slikt het allemaal, geeft ze brood en spelen en ze zijn tevreden.

Vrt en Moureaux : http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/2.41772/1.2497401 zouden ze Moureaux ook nog de absolutie geven zonder te biechten?

Artikel n° : 11/15/6241
Geplaatst : 14:35 16/11/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 november 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.