Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932507





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Parijs en elders : We hebben allemaal een zeer groot probleem.
14 november 2015
Alleen competentie, organisatie en discipline maken dergelijke aanslagen mogelijk.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.293.000
Parijs  / Tremelo 14 november 2015

Voor zij die het nog niet mochten beseffen, is het nu hoogtijd om tot besef te komen, onze maatschappij is één grote chaos geworden, het loopt overal verkeerd, niets mag, maar alles wordt toegelaten. De politiek laat, om toch maar te kunnen besturen, -lees macht en geld- alles toe. Het was al duidelijk met het neerhalen van de Twin Towers op 11 september 2001, dat hier een criminele organisatie achter zit die georganiseerd en gedisciplineerd moet zijn.

Discipline.
Wie ontkent dat onze maatschappij, "Het Volk", zich verregaand ongedisciplineerd gedraagt, leeft niet, of is blind. De maatschappij "Het Volk" heeft in deze tijden grote problemen door geconfronteerd te worden met organisaties die zich jaren onopvallend hebben voorbereid en georganiseerd. Wat gisteren in Parijs gebeurde getuigt van organisatietalent, competentie, timing en discipline. We hebben een groot probleem en zijn dus nergens veilig.

Paard van Troje?
Met de vluchtelingenstroom halen we ongetwijfeld het Paard van Troje in huis. Toen uw redacteur destijds bij de Marine als Marconist- Coder -N°4842- werd ingelijfd, volgde door de SDRA -Militaire Staatsveiligheid- een zeer uitgebreid onderzoek tot in de zoveelste graad binnen de familie. Nu zetten we zonder veel poeha de deuren open voor individuen uit landen waar terroristen van kindsaf worden opgeleid. De Amerikanen hebben voor de olie -sic- Saddam en anderen vermoord, wij zullen daar de gevolgen van dragen. 

Echt medeleven?
We willen het ook nog hebben over het "medeleven" van "Het Volk" in de egoïstische maatschappij van vandaag. Als er zo'n vreselijke dingen gebeuren gaan ze, persgeil als ze zijn, plots hun medeleven betonen en onder het oog van de camera's van de klassieke politiek gemanipuleerde pers bloemen neerleggen. De klassieke pers schenkt ook veel te veel aandacht aan zo'n aanslag en dat is juist wat de terroristen willen, veel aandacht van de pers dat helpt de terroristen bij het terroriseren van "Het Volk". Iedereen moet vandaag beseffen dat het een permanent risico is om zich waar veel volk samen komt en is, op te houden. Het "systeem" heeft het veel te ver laten komen.
 
Artikel n° : 11/15/6239
Geplaatst : 9:29 14/11/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur

Laatste update ( 14 november 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.