Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932409





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Inbraken : Eén dag geen politie aan de schoolpoorten.
13 november 2015
Burgemeesters moeten ontheven worden als administratieve baas van de politie.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.291.900
Tremelo 13 november 2015.

Dit is "andere" politie


Op 22 oktober 2014 werd een campagne gestart onder het motto 1 Dag niet. In december 2014 werd het succes beklemtoond. Vandaag zullen we waarschijnlijk geen politie aan de zebrapaden aan de scholen zien. Ze zullen zich inzetten om overal met de klassieke pers te praten, dat gebeurde deze morgen al enkele keren fier voor de micro -lekstok volgens Prins Laurent-. Verder draaien vandaag ook de camera's -koffiemolens volgens Morsum Magnificat- waar ze het mogen uitleggen over preventie en inbraken die spijts al hun propaganda, toch niet verminderen. Hoe zou dat komen?

Slippendragers van de burgemeesters.
Morsum Magnificat is er faliekant tegen dat de burgemeesters of politici als administratief hoofd van de politie fungeren en de politie uit puur electoraal gespin, maar al te vaak inzet of inschakelt om politieke vijanden te intimideren en erger. Morsum Magnificat heeft daarvan in Tremelo al meerdere bewijzen overgemaakt aan het Comité P. Wat doen die agenten in godsnaam elke morgen aan de schoolpoorten om de "heilige kindjes", samen met hun volwassen ouders, over het zebrapad te loodsen? Hoeveel VTE uren worden daaraan gespendeerd? Is dat geen onnodige inzet van de politie omdat burgemeesters daarvan tijdens verkiezingen om electorale reden, gebruik van maken? Onlangs werden voor een tocht binnen de gemeente Tremelo tijdens het weekend maar liefst vier politiewagens ingezet, dat is soms hand- en spandiensten verlenen aan de politiek ern anderzijds dagelijks tientallen verkeersovertredingen wegens niet populair voor de burgemeester niet mogen zien!

Terreurdreiging.
Waar was de politie tijdens de terreurdreiging? Het is juist dan dat ze er om de bevolking te beschermen, moeten zijn, maar ze kropen weg en stuurden het leger in de vuurlijn. Interessant doen met veel attributen, "Police Woman met lang blond of zwart haar", argeloze en simpele burgers intimideren daar zijn ze goed in. Zoals in Tremelo optreden op 30 april op verzoek van de burgemeester om Morsum Magnificat onterecht van de perstafel pogen te verwijderen, daarvoor hebben ze tijd. Laten we hopen dat de nieuwe aspirant politie- inspecteurs die nu worden opgeleid, zoals in Genk, en waar ook gesleuteld zal worden aan hun attitude, een betere opleiding zullen krijgen dan deze die nu de "orde" moeten handhaven.   

Verdachten melden.
Voor de zoveelste keer waarschuwen wij "Het Volk" bij het melden van verdachten, rekening dient gehouden dat uw identiteit, als er een juridisch gevolg komt, bekend kan worden! Laat u niet voor de kar spannen, het is de politie die alert moet zijn en de burgers beschermen. We leverden aan de Gouverneur Lodewijk De Witte het formele bewijs dat een melder gelekt werd, maar meneer De Witte reageerde niet meer -sic-

       Meer volgt later na het evenement van de FGP Oost- Vlaanderen

Artikel n° : 11/15/6236
Geplaatst  : 8:55 13/11/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 november 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.