Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927614





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Haegemans heeft mij niet overleefd en is gestorven aan kanker.
03 november 2015
Wijlen Louis Haegemans liet zich op sleeptouw nemen door de broodrover uit Rotselaar.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.280.400
Tremelo 03 november 2015.

Een maand geleden werd de 71 jarige echtgenote van Louis Haegemans, Maria Van Eyken, begraven. Enige tijd geleden belandde ook voormalig burgemeester van Tremelo Louis Haegemans -sp.a- in het ziekenhuis "ik heb nu geen poetshulp nodig" had de socialist recent nog gezegd. Gisteren is de gewezen burgemeester van Tremelo in Bonheiden -Imelda- overleden. Niettegenstaande we dat recent van plan waren, hebben we niet meer de kans gehad om aan Louis Haegemans op de man af te vragen waarom hij zonder enige reden, zonder de geviseerde persoonlijk te kennen, de belasterende brief van 23 mei 2005, op initiatief van crapuul Dirk Claes, heeft onderschreven.

Gevaarlijke illegale tuigen.
Sinds 1985 heeft Erik Verbeeck de strijd aangebonden tegen de installatie van de zogenaamde radioactieve bliksemafleiders. Deze tuigen werden uitgerust met "Alfastralers" en met de meest gevaarlijke radioactieve elementen Radium 226 -halfwaardetijd 1602 jaar- en Americium 241 -halfwaardetijd 432 jaar-. Er werden mede de incompetentie -en corruptie- van de overheid -DBIS- overal in België 15000 van dergelijke tuigen geplaatst. Ook Tremelo maakte zich schuldig aan het overtreden van het KB van 28 februari 1963 dat het bezit van radioactief materiaal regelde. Mede een actie in "Terloops" in april 1985 slaagde Erik Verbeeck er in om de Staatssecretaris Firmin Aerts -CD&V- te doen capituleren en de tuigen te laten verbieden.

Ongelijke strijd.
Ook in Rotselaar werden de illegale tuigen op gemeentelijke gebouwen en op scholen geplaatst, ook op de basisschool te Rotselaar Heikant waar dat gevaarlijk illegaal tuig op de koop toe illegaal werd verwijderd en afgevoerd naar metaalhandel Sjongers! Radium 226 met een halfwaardetijd van 1602 jaar en met 100% zekerheid aan de buitenkant besmet met afwrijfbare Radium 226, werd door onbevoegden gemanipuleerd! In die basisschool zijn twee jonge kinderen van 6 jaar aan kanker gestorven, het oorzakelijk verband met dat illegaal radioactief tuig de facto leggen -zoals dat Vlaams Belang kieken Maggy W. toen deed- is een brug te ver. Maar geen enkele deskundige, professor of nucleair inspecteur zal kunnen ontkennen dat de mogelijkheid wel bestaat. Het Rotselaars crapuul en onkundige ter zake heeft Erik Verbeeck in zijn professioneel werk in deze zaak overal aan de schandpaal genageld. Claes heeft zijn politieke macht misbruikt om een professioneel bedrijf op een laffe manier af te maken. De burgemeesters van Tremelo en Begijnendijk hebben daaraan zonder enige reden meegeholpen. Erik Verbeeck heeft desondanks zijn strijd tegen die illegale tuigen verder gezet maar het opnemen tegen de roddels die in Tremelo op het getouw worden gezet, is een ongelijke strijd.

Zeer gevaarlijke tuigen.
Op het dak van het huidige politiekantoor -het vroegere CC- aan de Kruisstraat werd ook een dergelijk radioactief illegaal tuig geplaatst en het werd in opdracht van het wanbeleid in Tremelo door een daarvoor niet erkend bedrijf verwijderd. Er werden dan ook geen besmettingsmetingen uitgevoerd waardoor het niet zeker is dat de buis waarop na de verwijdering nog een antenne voor de politie is gemonteerd, niet radioactief besmet is. Radium 226 veroorzaakt botkanker en Americium 241 leverkanker -waaraan Haegemans zou gestorven zijn-. Ook Jean-Luc Dehaene heeft zeer waarschijnlijk radioactieve kerkhanen vast genomen en ook Dehaene stierf aan kanker, maar die waarschuwingen wil "Het Volk" niet horen, het zijn immers altijd anderen die aan kanker dood gaan.  

72.
In de gazetten heeft men het over het feit, dat Louis Haegemans 71 jaar zou zijn, maar dat klopt niet, Haegemans is geboren op 4 augustus 1943 en is dus in augustus 2015, 72 jaar geworden. Haegemans die het crapuul uit Rotselaar voor de brief bijsprong kreeg achteraf een dolk in de rug, de lafaard uit Rotselaar heeft de socialisten achteraf ook op provinciaal vlak een hak gezet.

Artikel n° : 11/15/6218
Geplaatst  : 12:19 3/11/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 03 november 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.