Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927034





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Sluikreclame van Radio2 levert Morsum Magnificat een nieuwe redactiepoes op.
01 november 2015
Molleke werd langs de Baalsebaan waar snelheidsduivels voorbijrazen, dood gereden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.278.600
Brussel  / Tremelo 01 november 2015.

Op 12 oktober 2015 werd onze sociale poes Molleke op de Baalsebaan te Tremelo doodgereden. Er wordt daar veel te snel gereden, openbaar domein onvergund en gevaarlijk in gebruik genomen, maar om controles te organiseren heeft de PZ BRT allemaal geen tijd, hun baas zit liever in kroegen. We stelden over snelheidscontroles op 13 oktober vragen aan de communicatieambtenaar van Tremelo, maar die verwijst naar de politie waar men met Morsum Magnificat zelfs niet wil praten. We zouden om met de Korpschef te praten kunnen overwegen om naar dat café in Wilsele te gaan, echter we komen bij voorkeur niet in cafés, we hebben daarvoor geen tijd en ook geen geld. Bovendien heeft Dams in Tremelo en Baal voor ons zoveel publiciteit gemaakt, dat men ons al kent vooraleer ze ons gezien of gesproken hebben.

Sluikreclame door Radio2
De "Yuppies" bij de Vrt en Radio2 horen zichzelf héél graag praten, vooral in de ochtend bij de weerpraatjes en krantencommentaren vragen hopelijk meerdere luisteraars zich afvragen of het gaat om gesprekken tussen kinderen of volwassen mensen gaat? Op 20 oktober 2015 mocht de leraar, toneel- en weerman Eric Goyvaerts bij Katrien Callens, behalve onnozele prietpraat, ook nog maar eens reclame voeren voor de toneelgroep uit Begijnendijk die Eric met naam en toenaam mocht noemen en er zelfs aan toevoegde "dat er voor de voorstelling nog tickets ter beschikking waren". Dat is regelrechte sluikreclame en het is niet de eerste keer dat het gebeurt.

Vlaamse Regulator Media.

In het verleden heeft Morsum Magnificat over dat feit al een mail gestuurd naar de Vrt, tevergeefs zo blijkt. Nu hebben we een klacht geplaatst bij de VRM die ter zake op 23 november 2015 een niet door MM gevraagde hoorzitting organiseert. Aantonen dat de weer- en showman wel degelijk reclame heeft gemaakt, zal niet moeilijk zijn, Fien van Radio2 heeft dat zelfs in een e-mail van 20 oktober 2015 toegegeven.

Geen alleenstaand geval.
Dat Morsum Magnificat een nieuwe redactiepoes kon binnen halen, heeft eveneens te maken met sluikreclame die Radio2 met de regelmaat van een klok toelaat. Hier is het Jeroen Guns die de dame van een gazettenwinkel in Overijse via het dagelijkse gazettenpraatje heeft toegelaten om uitleg te geven over poes Pluche die ze wegens ambras met haar andere katten van de hand wilde doen. Inderdaad door die sluikreclame is Pluche bij Morsum Magnificat terecht gekomen. De "Yuppies" van de Vrt en Radio2 moeten maar eens ophouden zich als "God in Frankrijk" te gedragen.


Pluche is een Noorse Boskat en weegt 6 kg, hier bij het redactiewerk

Losbandig.
Als de zon aan het firmament verschijnt, hebben ze meteen en bij herhaling de mond vol over "uitstapjes, terrasjes, bubbels, etc". Morsum Magnificat kent de Vrt -BRT- al sinds het verwijderen van antennes van het dak van het justitiepaleis in Brussel, het was toen nog N.I.R. Technisch man was toen in 1978 meneer De Nil. Morsum Magnificat is ook op de hoogte van de zuippartijen -en erger- in de bar van het Amerikaans Theater waar meer gezopen werd dan gewerkt. Veel van het personeel van de Brt leiden een losbandig leven, het barst van de homofielen en lesbiennes en om op de buis te komen moet je er uitzien als het type landloper, T-shirt met vest, stoppelbaard en een verwilderde haardos, kortom er uitzien als een sloddervos.

Van iedereen?
De Vrt zou van iedereen moeten zijn, maar het is alleen maar één vriendenclubje dat aan bod mag komen, doorgaans links en ultra links, de rest wordt gefnuikt. We willen het dan nog niet hebben over de sluikreclame voor de "Vlaamse artiesten" zoals Gunther Neefs, Jacques Vermeire, Will Tura en de rest van de lange lijst wereldberoemde artiesten in Vlaanderen! Al die artiesten zijn kleine zelfstandigen die zich, op kosten van de Vlaamse belastingbetaler, om de haverklap van gratis publiciteit door de Vrt kunnen bedienen.

Artikel n° : 11/15/6215
Geplaatst  : 11:56 1/11/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 29 december 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.