Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926288





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Weer een gemeenteraadslid dat moet vervangen worden-Update1
31 oktober 2015
Mark Wouters heeft bij de sp.a van Tremelo zijn ontslag ingediend.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.277.800
Tremelo 31 oktober 2015.

--- Update1
Voorzitter sp.a Tremelo reageert.
" Inderdaad, Mark Wouters heeft om persoonlijke redenen ontslag genomen als raadslid van de fractie sp.a- Groen in de Gemeenteraad. Zijn ontslag is aangekondigd op het einde van de vorige gemeenteraadszitting, aldus geen gerucht maar een publiek feit. Dit is geen ontslag van sp.a Tremelo- Baal. Hij is verder bestuurslid en blijft actief betrokken in onze lokale werking. De opvolging zal verlopen volgens de procedures zoals vastgelegd in het gemeentedecreet, op initiatief van de gemeente die de administratieve procedure opstart. De eerst in aanmerking komende opvolger wordt aangeschreven.Het is pas in de eerstvolgende Gemeenteraad dat het nieuwe raadslid, die Mark Wouters zal vervangen, zal worden beėdigd. Pas op dat moment zal het mandaat worden opgenomen.
Groeten, Vincent
"
NVDR.
De vorige gemeenteraad is op 29 oktober geweest, dat is wel heel recent. Hopelijk wordt de oppositie in Tremelo met de nieuwe aanwinst wakker geschud en veegt de nieuwe bezem het bestuurshoenderhok schoon. Het wordt hoogtijd dat de socialisten terugkeren naar hun taak en opkomen voor de zwakkeren in plaats van in hun zakken te zitten. Ook op het vlak van milieu mag de oppositie wel een keer duchtig op tafel kloppen om nog te zwijgen over de koers van het OCMW dat niet alleen slecht scoort in het Monitoringsbesluit.

--- Einde update 1

Het bericht bereikt ons dat Mark Wouters die op 28 augustus 2015 in de Veldonkstraat ter hoogte van de Feyaertsstraat met zijn motorfiets betrokken was bij een ongeval, nu ontslag heeft ingediend bij de sp.a van Tremelo. Dat betekent dat er na Frederik Laeremans, alweer een nieuw gezicht in de gemeenteraad van Tremelo komt opdagen. We weten dat Mark Wouters wordt vervangen door Paul, alias "Polle" Vermeylen. We kregen het nieuws bevestigd door Gerda Wouters maar deze verwijst, voor eventueel commentaar, door naar Vincent Mahieu.

Voorakkoord met Dams.

In het "openbaar gerucht" van Tremelo vangen we op dat Mark Wouters de man was, die met Paul Dams voorakkoorden voor het bestuur van Tremelo zou hebben gemaakt, nieuwkomer Polle zou al vanaf diens jeugdjaren problemen met Dams. Komt er ooit een fatsoenlijke oppositie in Tremelo of gaat die tegen de komende verkiezingen geboren worden, wie weet?

Artikel n° : 10/15/6213
Geplaatst  : 14:09 31/10/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 31 oktober 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.