Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926289





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Petitie : Volksraadpleging over opzegging vluchtelingenverdrag.
23 oktober 2015
Initiatief om een einde te stellen aan het Verdrag van Genève van 28 juli 1951 


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.269.100
Rotselaar / Tremelo 22 oktober 2015.

Er is vandaag een petitie gelanceerd om een einde te stellen aan de akkoorden die België in het kader van het Verdrag van Genève van 28 juli 1951 en het Protocol van 31 januari 1967 betreffende de status van vluchtelingen. Zolang deze van toepassing blijven, is België verplicht om asielzoekers onbeperkt toegang te verlenen tot het Belgisch grondgebied. Dat brengt kosten mee voor de belastingbetaler zegt de petitionaris vandaag in zijn bericht. U vindt meer over die petitie op deze link :
http://petitie.be/petitie/volksraadpleging-over-de-opzegging-van-het-vluchtelingenverdrag


Omgekeerde discriminatie.
Op zaterdag 17 oktober 2015 was ik als journalist in het centrum van Brussel aanwezig bij een activiteit van het Brussels Platform Armoede. Eén van de contactpersonen ter zake was Bart Peeters, coördinator en ambtenaar van de stad Brussel. Niettegenstaande wij op voorhand onze aanwezigheid en het doel ervan hadden aangekondigd, was meneer Bart Peeters te beroerd om ons zelfs het programma van de dag ter beschikking te stellen. Een diapresentatie op onze USB stick zat er niet in, de belofte dat via e-mail over te maken, werd evenmin ingelost! We hebben andermaal de omgekeerde discriminatie aan de lijve kunnen ondervinden. Als geboren en getogen Belg met een professionele carrière van meer dan veertig jaar achter rug, wordt je discriminerend behandeld ten voordele van vreemdelingen. Dit is geen alleenstaand geval, daarom heb ik de petitie ook onderschreven. 

Democratie.
Politici hebben steeds de mond vol over de veiligheid, maar democratie en vrijheid van mening geldt alleen wanneer je het woord van "Het Systeem" verkondigt, doe je dat niet,eindigt de democratie en wordt het dictatuur. Ludo De Schutter weet daar ook alles van http://www.democratie.nu/

 



Artikel n° : 10/15/6201
Geplaatst  : 15:39 23/10/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 24 oktober 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.