Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926289





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Energie duurder: Morsum Magnificat waarschuwde en wist het al in 2003.
18 oktober 2015
Turtelboom is de zoveelste Open Vld coryfee die dweilt met de energiegeldkraan open.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.263.000
Brussel / Tremelo 17 oktober 2015.

De ministers Moerman, Verwilghen vroeger en nu Turtelboom spelen een rol in de energie. Die drie dienaars van het "Blauwe fabriekje" hebben er via Eandis en de gemengde Intercommunales voor gezorgd dat via Electrabel -de meerderheidsparticipant in de gemengde Intercommunales-, miljarden in de gemeentekassen -en de politieke zakken- zijn terecht gekomen. Die miljarden werden maar al te vaak gespendeerd aan electorale politieke projecten! "Het Volk" dat hun leiders heeft gekozen -en dus verdient- betaalt nu het gelag van dat Open Vld sjoemelbeleid. De "Groenen" die in 1994 mede Magda Aelvoet aan de basis liggen van de groene stroomcertificaten, zijn dus ook mede verantwoordelijk voor wat nu met de stijgende factuur voor levering van elektriciteit een feit is.


Nóg niet gedaan.

Wat er nu gebeurt is het wegwerken van de groene stroomfacturen, maar als die financiële put is weggewerkt, dan volgt de nog grotere factuur van de "Decentrale energieproductie", waarover men in alle talen zwijgt. Dit land heeft sinds de wet van 10 maart 1925, uit puur geldgewin en mede gigantische zakkenvullerij door de politieke kliek -zonder uitzondering van kleur- een ondermaats verdeelnet gebouwd. Dat net werd, opnieuw uit puur geldgewin, nooit fatsoenlijk onderhouden. Door de decentrale energieproductie waarover Morsum Magnificat in mei 2008 een artikel bracht, moeten de verdeelnetten volledig herbouwd worden, maar dat verzwijgt Turtelboom -of erger, weet ze het niet?-. "Het Volk" laat zich permanent door de enkel op geld en macht beluste politici misleiden, óók door Turtelboom. De energie gaat nóg veel duurder worden en dat allemaal dankzij de politici die het land in het verleden hebben bestuurd! Turtelboom is de zoveelste Open Vld coryfee die uit eigen belang ook dweilt met de energiegeldkraan open.  

Elektrische auto's.

Turtelboom stimuleert elektrische rijden, maar welke vervangende belastingen gaat de regering voor de inkomstenderving uit het dieselverbruik uit haar hoed toveren? Een ander probleem is het probleemafval
afkomstig van zonnepanelen en batterijen. Waarom praten de Groenen daar niet over?

Artikel n° : 10/15/6190
Geplaatst  : 8:22 18/10/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck 

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.