Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932719





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo en de gang van zaken in het zwembad.
04 oktober 2015
Welke geoefende zwemmer verdronk in het zwembad van Tremelo?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.246.300
Rotselaar / Tremelo 04 oktober 2015.

In de gazet, waarvan de journaliste CJT eerder kandidaat was voor de job van communicatieambtenaar van Tremelo -maar in die opzet niet slaagde -, en die een privézitje heeft aan de perstafel in de gemeenteraad, werd op 2 oktober in het kader van de "Week van de Official", aandacht geschonken aan de Tremelose zwemclub ZCT. De goed nieuws show van die gazet kadert in de commerciële en politieke activiteiten van die gazet en de politieke kontlikjournalistiek.

Veiligheid.
Wat belangrijk is voor het publiek is de "Veiligheid" waar men zoveel over -s-preekt, maar waarover de gazet in alle talen zwijgt. Dat een journalist dergelijke belangrijke informatie voor "Het Volk" verzwijgt is volgens deze redactie een medeplichtigheid aan het in stand houden van een misdrijf. Het resultaat van het bezoek van Interleuven aan het zwembad van 4 juni 2014 legt ronduit criminele feiten bloot. Wie het verslag van Interleuven doorleest, zal moeten toegeven, dat Tremelo het riskeert om een zwembad te exploiteren waarvan de elektrische installatie niet voldoet aan de wettelijke voorschriften, dit is echt crimineel. Reden waarom de Arbeidsauditeur een strafonderzoek heeft opgestart, maar ook dat is uiteraard door de kontlikjournaliste niet in de gazet gebracht.

Hulpdiensten reeds tussengekomen.

Op pagina 13/64 van het Interleuven verslag PBW 2014 wordt melding gemaakt van een nachtelijke interventie -3/4 september 2004- van de brandweer van Aarschot inzake het lekken van driehonderd liter van het niet ongevaarlijk natriumhypochloriet -NaOCI- tank. Dat incident dateert wel van 2004, maar er wordt in 2014 nog vastgesteld, dat er ter zake nog opmerkingen werden gemaakt. Dit geeft een idee van de bedenkelijke wijze van besturen in Tremelo en vooral wordt ook hier de waarde van de technische dienst aangetoond.

Verdronken.
Enkele jaren geleden is er in het zwembad van Tremelo een jonge geoefende zwemmer uit Rotselaar onder het oog van een redder, verdronken en dat voorval wordt overal stil gehouden. Een bron uit Tremelo zei daarover "dat de man niet zou hebben kunnen zwemmen", een andere bron zegt dat het een geoefende zwemmer was, die elke week twee keer onderwater zwemmen kwam oefenen. Een andere bron uit de hoek van de hulpdiensten zegt dat er inderdaad een verdrinking is geweest, maar men er niet over praat! Uiteraard is daarover ook nooit iets in de gazet gebracht!


Waarom het hoofd van de technische dienst een auto van de gemeente ter beschikking heeft die niet gemarkeerd is, kunnen we alleen maar gissen, normaal is het niet. De verwijdering van een radioactief tuig van het CC van toen is ook niet normaal, ook daar speelde Rudy een dubieuze rol.

Alle informatie welkom.

Wie deze redactie informatie ter zake kan bezorgen kan dat eventueel via Postbus 3 te 3120 Tremelo
 
Artikel n° : 10/15/6170
Geplaatst  : 6:13 1/10/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 04 oktober 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.