Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16932720





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Nieuwkomer in de gemeenteraad was oud nieuws in de gazet.
01 oktober 2015
Nogmaals het bewijs wie in Tremelo de pen van de kontlikjournalisten vasthoudt.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.241.100
Tremelo 01 oktober 2015.

Wat Morsum Magnificat al begin augustus bracht, komt nu, bijna twee maanden later in de gazet, er is een nieuw gemeenteraadslid opgedaagd, voor deze redactie oud nieuws. Dams heeft het weer gefikst om een vrouw te strikken die zijn kaartenhuisje van wanbeleid overeind moet houden. De droom van Frederik Laeremans om in Tremelo aan propere politiek te doen, is mede zijn eigen agressief gedrag, in rook opgegaan. De nieuwe aanwinst is de wederhelft van landmeter Feyaerts die in Tremelo over een verkaveling met Andy Deroover in de gordijnen heeft gehangen. De nieuwe aanwinst, Kris Olemans, mag in de gazet kwijt, blij te zijn de club van de Open Vld te mogen vervoegen!

Tremelo opvoeden.
De kersverse aanwinst Kris Olemans legt in het artikel in de gazet de nadruk op het feit dat ze naar voorbeeld van haar job van opvoedster in Huize De Veuster, dat wil doortrekken naar de gemeente! Anders gezegd Tremelo krijgt een opvoedster in de gemeenteraad wat niet alleen in de gemeenteraad, maar in Tremelo een dringende noodzaak is. Anderzijds heeft deze redactie van een gewezen resident van Huize De Veuster onheilspellende verhalen gehoord, de man -FD-. is later, mede wat voorspraak, in een WZC in Heist-op-den-Berg terecht gekomen, ook voor die "resident" was Tremelo geen referentie.

Propere politiek.
In juni 2014 verklapte Frederik Laeremans in Tremelo aan propere politiek te willen doen, maar er kwam wat Morsum Magnificat betreft, niets van in huis. Begin augustus 2015 toen de perikelen rond Frederik Laeremans bekend werden, hadden sommigen gehoopt dat Laeremans om Dams en zijn acolieten te ondermijnen, als onafhankelijke in de gemeenteraad zou zetelen, maar Laeremans heeft voor zichzelf alle ruiten ingegooid. Dams zal weer in zijn vuistje lachen, hij heeft het weer klaar gespeeld.
 
Artikel n° : 10/15/6167
Geplaatst  : 6:13 1/10/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 oktober 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.