Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926291





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Levensgevaarlijke aftakking aan woning Veldonkstraat 113.
29 september 2015
Wanneer gebeurt in Tremelo wat in Meslin L'Evêque in 2004 gebeurde?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.238.500
Tremelo 29 september 2015.

Wat we vandaag, twaalf jaar na het KB -Verbeeck- van 23 maart 2003, nog vinden is niets minder dan crimineel. Argeloze burgers worden tegen de gevels van hun huizen blootgesteld aan gevaar voor
elektrocutie, we hebben het dan nog niet over de loodgieter, de schrijnwerker, de dakwerker, etc. die er werken uitvoeren, zoals de ongelukkige vader van twee kinderen Leo Roland die voor de ogen van zijn 16 jarige zoon geëlektrocuteerd van de ladder viel.

Meslin L'Evêque.

Leo Roland, 46 jaar en in feite een kok, stak op vraag van zijn schoonbroer een handje toe om metalen platen van de gevel aan de Place 8 te Meslin L'Evêque te verwijderen. Bij die werken op 9 augustus 2004 pakte Leo de aftakking van IEH -waar Electrabel de hoofdaandeelhouder was- aan de gevel vast en raakte daarbij niet geïsoleerde delen van de laagspanningsaftakking aan. Leo werd geëlektrocuteerd en viel voor de ogen van zoon, morsdood van de ladder.

Connectoren.

Morsum Magnificat -Erik Verbeeck- werd aangesteld als Expert voor de nabestaanden, Paul Catoire als Expert voor het Parket. Tot groot ongenoegen van Electrabel, haar advocaten en ING verzekeringen, vlooide Erik Verbeeck uit dat IEH de connectoren van de aftakking niet correct had gebruikt waardoor delen genaakbaar werden -art.33 e.v. AREI-. De parketexpert kon niet anders dan Erik Verbeeck bijtreden en Electrabel werd uiteindelijk door de Rechter voor de elektrocutie van de 46-jarige kok verantwoordelijk gesteld. 


De connector is niet correct gemonteerd en de aluminium BAXB geleiders zijn genaakbaar, het is door zo'n onwettige situatie dat Leo Roland het leven liet en dat kan in Tremelo ook gebeuren.

Wanneer gebeurt het in Tremelo?

Voor de aftakking aan de Veldonkstraat 113 toont Morsum Magnificat met document LS1509002 aan dat er, net als in Meslin L'Evêque, een elektrocutie zou kunnen plaats vinden. Ook op dit adres -en wellicht ook op vele andere plaatsen- in Tremelo -en elders-, wordt de wet op een flagrante manier overtreden. Met document LS1509002 worden geen "verdachten" gemeld, maar "schuldigen", dat melden is de plicht van iedereen, zéker van journalisten. De burgemeester van Tremelo Paul Dams -Open Vld- tevens Schepen van Openbare werken, gaat grandioos in de fout en respecteert de eed ".. ik zweer de wetten van het Belgische volk te respecteren ..", die hij bij zijn aanstelling heeft afgelegd, niet en dat is volgens ons meineed.

Rapport parketexpert: Parket van Leuven moet dat lezen !!

Morsum Magnificat -Erik Verbeeck- was als Expert door de nabestaanden aangesteld en legde de problemen van de door IEH verkeerd geplaatste NILED connector bloot. Op het eindrapport dat door de Expert Paul Catoire werd opgesteld, is alles duidelijk. Wanneer gebeurt het in Tremelo!? Het rapport van 27 oktober 2004 zal ook gebruikt worden in de rechtszaak tegen de Belgische Staat en de minister van Energie, Marghem.

LS1509002_Veldonkstraat_113_Tremelo.pdf

Artikel n° : 08/15/6163     
Geplaatst : 13:22 29/09/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © - Hoofdredacteur.

Laatste update ( 29 september 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.